مطلب تبیینی و تحلیلی

وعده صادق مقاومت؛ پاسخ مثبت مردم جهان

تخریب و تحریف و تحریم گفتمان مقاومت، همواره خط اصلی عملیات سازمان شبهه و امپراتوری رسانه‌ای جریان سلطه جهانی علیه مردم ماست. از این رو بسیاری از مردم جهان در عصر ارتباطات و دسترسی گسترده عمومی به ابزارهای رسانه‌ای پیشرفته گوناگون، در فقر و ضعف و غفلت گفتمانی عجیب به سر می‌برند.
الگوریتم‌های قدرتمند کنترل افکار، چنان نفوذی در ساختارهای رسانه‌ای دارند که به آسانی با مهار کلان‌داده‌ها ذهن جامعه جهانی را به سمت مورد نظر می‌رانند و اجازه دیده شدن بسیاری از واقعیات را آنگونه که هست نمی‌دهند؛ اما ناگهان طوفان الأقصی تمام حصارها و انحصارها را کنار زد و از دیوارها گذشت و چهره مقاومت را بی‌واسطه به مردم جهان نشان داد. چیزی که برای بسیاری تازگی داشت و ساختار باورهای آنان را نسبت به روایت صحنه زیر و رو کرد.از این پس مقاومت یک سوژه رسانه‌ای یا یک ادعای بر روی کاغذ نبود. مقاومت توانست قوت و قدرت و اقتدار خود را از یک سو و مظلومیت و معصومیت و جذابیتش را از سوی دیگر اثبات کند. مردم جهان در یک پرده بزرگ از حوادث غزه دیدند که دولت‌مردان آنان چه دروغ‌های بزرگی را با هزینه‌های گزاف تولید و منتشر می‌کردند تا چهره زشت و منفور تمدنی خویش را پنهان کنند. وحشی‌گری عریان صهیونیست‌ها و تداوم و تکرار چندین باره آن و اعترافات تکان‌دهنده و وقیحانه آنان نسبت به جنایاتشان جای هیچ مجامله و مداهنه را باقی نگذاشت و هر کس چشمی برای دیدن داشت، واقعیت را یافت و هر کس تشنه حقیقت بود به آن رسید.طوفان الأقصی اما وقتی به نقطه تقاطع وعده صادق رسید صفحه جدیدی در تاریخ معاصر رقم خورد. تقریبا هیچ چیز طوفان الأقصی برای دشمن قابل پیش‌بینی نبود. در حالی که سران سلطه و جنایت بر سر شکست نسبی و مطلق در غزه با یکدیگر چانه‌زنی می‌کردند و مسیرهای خروج از بحران باتلاقی که از خون بیش از 32000 شهید از کودک و زن و پیر و جوان به وجود آمده بود را جستجو می‌نمودند، ناگهان وعده صادق از راه رسید و تمام گزینه‌های نیم‌بند روی میز دشمن را به آتش کشید.
آنچه که در عملیات وعده صادق اهمیت ویژه دارد تثبیت قدرت مقاومت است. طوفان الأقصی اثبات قوت جبهه مقاومت بود. هزاران تن بمب ملت مقاومت را نه خسته می‌کند و نه فرسوده و نه ناامید و نه پشیمان؛ بلکه آنان را مصمم‌تر و قوی‌تر می‌نماید و چالش را برای دشمن خونخوار شدت می‌بخشد. مردم دنیا در حالی که بر اثر سلطه استکبار، نهایت ضعف را در خود احساس می‌کنند، مردمانی را یافتند که در شدیدترین شرایط زیست مادی، قوی‌ترین شخصیت و شکست‌ناپذیرترین روحیه و زندگی‌بخش‌ترین ایمان را دارند. طوفان الأقصی انسان مقاوم فلسطینی را به همه جهان معرفی کرد. ابرقهرمان‌هایی در شمارگان میلیونی که برای خلق یکی از آنها، غرب میلیاردها دلار هزینه می‌کرد تا نشان دهد که جامعه منحط‌شان هنوز نمرده و می‌توان به نفس کشیدن آن هر چند به صورت مصنوعی امیدوار بود.در میانه بحران زندگی در غرب، ناگهان رمز زندگی از زمین فلسطین سبز شد و نه قصه و داستان و افسانه و رؤیا که نمونه عینی و علنی ارائه داد. مردم این عصر ناگهان انگار به خود بالیدند که با مردم امروز غزه در یک دوران نفس می‌کشند. همدل و همنفس شدند و صحنه‌هایی را آفریدند که تا کنون دیده نشده بود.هنوز قصه طوفان الأقصی به فصل جمع‌بندی و نتیجه‌گیری نرسیده بود که جریان سلطه با سیلی سخت دیگری تنبیه شد.
وعده صادق نشان داد که از یک واحد سیاسی می‌توان به اسرائیل حمله کرد و به او آسیب زد و حتی اگر تمام امکانات دفاعی ابرقدرت‌ها نیز گرد هم آیند و همسایگان بال‌های حمایت خود را بر روی سرزمین‌های اشغالی بگسترانند، باز هم ایران اراده خود را بر تمام ادعاهای غربی تحمیل خواهد کرد و از حیثیت خود دفاع خواهد نمود.واقعا مهم نیست که موشک‌های ایران چه میزان خسارت مالی و جانی به اسرائیل وارد کردند. مهم خسارت جبران‌ناپذیر حیثیتی بود که تمام هیمنه اسرائیل را نزد دوستان و دشمنانش نابود کرد. اسرائیل امروز گرگ زخمی عفونت‌زده‌ای است که حتی اجماع گله خود را ندارد.وعده صادق یک محصول شسته و رفته از گفتمان مقاومت بود. قوت و قدرت و اقتدار هست. عزم و اراده و تصمیم هست. ابزار اجرا و پیشبرد خواسته‌ها هست؛ اما مقاومت انسان‌مدار است نه جهان‌خوار.وعده صادق با تمام مردم جهان سخن گفت. آری وعده صادق آن چیزی نبود که دشمن انتظار می‌کشید. این همان نقطه قوت وعده صادق بود. همان طور که دشمن انتظار طوفان الأقصی را نداشت؛ همان طور که دشمن انتظار سخنرانی سیدحسن نصرالله با حدود سه میلیارد بیننده را نداشت؛ دشمن انتظار وعده صادق را به این صورت هرگز نداشت. لذا برای آن اصلا آماده نبود.وعده صادق بلندترین صدایی بود که منطق مقاومت تا کنون در جهان با آن گفتگو کرده. دیپلماسی عمومی در وعده صادق مهم‌ترین بخش ماجرا بود. میلیاردها نفر به چشم خود دیدند که ایران چگونه از خود و دوستانش دفاع می‌کند، بدون اینکه آسیبی به مردم برساند.
وعده صادق به تمام دنیا نشان داد که هزاران میلیارد دلاری که دولت‌های آنان از پول مالیاتشان برای لبریز کردن جهان از سلاح مصرف می‌کنند در روز واقعه به هیچ کاری نمی‌آید. آنها دیدند که چگونه آنچه را آنان به حساب نمی‌آوردند بزرگ‌ترین شکست مفتضحانه تاریخ را بر دستگاه سلطه وارد می‌کند.این ارتباط واقعی با مردم جهان، دل‌های تشنه نجات را به خروش آورد و جامعه سست و از هم پاشیده غرب را بیش از پیش به لبه فروپاشی برد. وعده صادق مقاومت جنسی از ماندگاری و پایداری و استواری را تثبیت کرد که پیش از آن باور نمی‌شد وجود داشته باشد. همه گمان می‌کردند این جوهر ناب از توانایی انسان تنها در خواب و خاطره‌های دست‌نیافتنی است.وعده صادق مقاومت، افقی پیش روی جهان گشود و امید را به روی زمین بازگرداند. بن‌بست‌ها را شکست و تالار رسانه‌ای اسرائیل را بر سرش خرد کرد و فروریخت. مشکل امروز اسرائیل دیگر غزه نیست. بسیار پیش و بیش از آن است. مشکل اسرائیل آن است که دیگر نه مظلوم است و نه مقتدر. نه مردمی است و نه مذهبی. نه شرقی است و نه غربی. نه انسانی است و نه الهی. بلکه شیطان مطلق است.اسرائیل بار دیگر از بستری که ده‌ها سال با چفت و بست‌های بسیار، خود را به آن محکم کرده بود تا باد او را نبرد، کنده شده و با زمین و زمان بیگانه است. بحران هویتی که پنهان شده بود،‌ امروز به شکل‌های مختلف تیتر اول تمام رسانه‌هاست. دست و پا زدن‌ها دیگر فایده ندارد. از این پس هیچ کس اسرائیل را باور نخواهد کرد.
مردم جهان صدای مقاومت را شنیدند و منطق او را دیدند و روش او را پسندیدند. از این پس مسئله مردم جهان این است که چگونه می‌توانند به محور مقاومت ملحق شوند. جمعیت مردمی محور مقاومت پس از وعده صادق به نقطه عطف تاریخی خود رسید. جهان در آستانه یک دگرگونی اساسی قرار گرفت.از این پس وظیفه ما این است که مسیر وعده صادق را با فعالیت رسانه‌ای و تبیین حداکثری چنان هموار و پر رفت و آمد کنیم که هجمه رسانه‌های دشمن نتواند آن را مسدود کند. حضور نخبگان و اندیشمندان و مجاهدان عرصه آگاهی‌بخشی و تبلیغ می‌تواند امکان تسلط دوباره سازمان جهانی شبهه بر این شاهراه مهم را از بین ببرد.مردم دنیا منتظر شنیدن سخنان ما هستند. منطق مقاومت نیاز به گفتگوی بسیار دارد. این مسئولیتی است که بر دوش همه ما سنگینی می‌کند. وعده صادق را تمام شده نبینیم. ادامه و تکمیل این افتخار تاریخی بر عهده ماست.
نگذاریم وعده صادق از ویترین رسانه‌های رسمی و غیررسمی حذف شود. این بزرگ‌ترین دستاورد جریان مقاومت جهانی علیه نظام سلطه در تاریخ معاصر است. نباید آن را دست کم گرفت و به حاشیه‌ها مشغول شد. نظام جمهوری اسلامی ایران بار دیگر انقلابی را علیه استکبار و استبداد رقم زد. انقلابی در امتداد انقلاب 57 و در راستای تحقق آرمان آزادی مستضعفان جهان. نباید مسائل خرد پیش پا افتاده داخلی حواس ما را از این مسئله مهم بین‌المللی که می‌تواند کلید ثبات پایدار کشور و ورود ایران به سطح اول تعیین کنندگی معادلات قدرت جهان باشد، پرت کند. ما در این مسئله با میلیاردها نفر همدل و همراهیم. نباید دوستان خود را در سرتاسر جهان تنها بگذاریم. وعده صادق می‌تواند اقتدار عظیمی را که به دست آورده با تمام مستضعفان جهان به اشتراک بگذارد و به آنان حس بی‌نیازی و غرور و سربلندی و پیروزی ببخشد. این تازه آغاز ماجراجویی ملت ما در عرصه جهانی است. به عصر جدید خوش آمدید....
14:11 - 4 اردیبهشت 1403

3 واکنش
6959 بازدید




1 پاسخ