شبکه‌های فریب را مسدود کنید

پس از شکست آشوب آمریکایی- صهیونیستی دی‌ماه ۱۴۰۴، و دستگیری گسترده آشوبگران که صدمات مالی، تجهیزاتی و جانی فراوانی به جامعه ایران تحمیل کردند، یک جمله کلیشه‌ای از زبان این عناصر دستگیرشده شنید می‌شد: "فریب خوردیم".برخی چهره‌های سیاسی هم به‌منظور تلطیف فضای کشور، تأکید داشتند که اکثریت اغتشاشگران "فریب خورده بودند". اما سوال اینجاست که این جوانان فریب خورده، توسط چه کسانی و چگونه فریب خوردند؟
در عصر حاضر، فضای مجازی به میدانی تبدیل شده است که قدرت‌های بزرگ و جریان‌های معاند، با سرمایه‌گذاری کلان و بهره‌گیری از علوم روانشناسی، جامعه‌شناسی و فناوری‌های ارتباطی، به دنبال تأثیرگذاری بر باورها و رفتارهای جوامع هدف هستند. این عملیات تنها یک «فریب ساده» نیست، بلکه یک مهندسی اجتماعی برنامه‌ریزی شده است که با ایجاد روایت‌های جذاب، قطعه‌قطعه کردن واقعیت‌ها و القای حس کاذب «همراهی جهانی»، ذهن جوانان را هدف می‌گیرد.شبکه‌های معاند با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، محتوایی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که موجب تشدید شکاف نسلی، ترویج یأس، ایجاد خصومت نسبت به نمادهای هویت ملی و مذهبی، و نهایتاً عادی‌سازی خشونت می‌شود. این فرآیند به گونه‌ای طراحی شده که فرد، خود را در جمعیتی بزرگ و «آگاه» تصور کند و اقدامات تخریبی را نه تنها ناپسند، بلکه ضروری و قهرمانانه بپندارد.تأثیر این فضا تنها محدود به بحران‌های روانی و اجتماعی نیست؛ بلکه خسارات ملموس و خونینی به همراه دارد:۱- تلفات انسانی: کشته یا مجروح شدن جوانان فریب‌خورده، نیروهای امنیتی و انتظامی که مسئولیت حفاظت از نظم عمومی را دارند، و مردم بی‌گناه.۲- تخریب اموال عمومی و خصوصی: زیرساخت‌های حیاتی کشور که با سرمایه ملی ساخته شده‌اند، در لحظاتی از خشم کنترل‌نشده نابود می‌شوند.۳-آسیب به سرمایه اجتماعی: کاهش اعتماد عمومی، تضعیف همبستگی ملی و ایجاد شکاف بین نسل‌ها.
تجربه جهانی نشان داده که مقابله صرف با افراد فریب‌خورده (که عمدتاً جوانان کم‌تجربه و احساساتی هستند) بدون توجه به منبع تولید و انتشار فریب، مانند درمان علائم بیماری بدون توجه به ریشه آن است. اگر سرچشمه‌های سمی را مسدود نکنیم، هر بار با موج جدیدی از آشوب مواجه خواهیم شد.متأسفانه طی سالهای گذشته، مساله مدیریت فضای مجازی که مقوله در سطح امنیت ملی کشور، به ابزاری برای رقابت‌های انتخاباتی تبدیل شده است. ولنگاری مجازی به وضوح عرصه را برای فریب جوانان‌ ساده‌دل فراهم می‌کند که بایستی به عنوان یک اولویت و اولیت برای مدیریت آن چاره‌اندیشی کرد.باید به خاطر داشت که امنیت ملی تنها با سازه‌های فیزیکی حفظ نمی‌شود، بلکه دیوارهای بلند آگاهی، بصیرت و انسجام اجتماعی است که کشور را از طوفان‌های تحریف و تخریب مصون می‌دارد. عناصر مخرب آگاهی، بصیرت و انسجام اجتماعی امروز از دریچه فضای مجازی ولنگار و بی‌ضابطه غیربومی وارد اذهان جامعه به‌ویژه جوانان می‌شود.
23:41 - 29 دی 1404



212 الإجابة

@user17682916764530 دی 1404
دسته گلهای اینستاگرام:. آموزش تبدیل تیشرت به ماسک برای مخفی کردن چهره.تهدید بسیج و سپاهی.تهدید کاسبای خیابون.موهارو باز میکردن و ویدئو میگرفتن خوشتیپ کنید برید باشگاه بزودی جشن بزرگ در راهه پدر (سس خرسی) داره برمیگرده🙂شغل من فردای ازادی: عکس ساواک.تحویل بگیرید

@user17682916764530 دی 1404
تعليقًا على
انسداد کامل اینستاگرام مطالبه ملی ماست.تلگرام و ایکس تاثیرگذاریه کمتری ذارند.اینها را ابدا باز نکنید و مابقی نت بین الملل را هر چه سریعتر ازاد نمایید

تعليقًا على
اینستا وتلگرامو طوری فیلتر کنید که با هیچ فیلتر شکنی باز نشه به خدا ذهن جونامونو نابود کردن این دوتارو ببندید کلا

@user17682916764530 دی 1404
تعليقًا على
اینستا را مسدود کنیدسکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن

@user17683220658930 دی 1404
تعليقًا على
واقعاً قابل درک نیست یک سری دوستان هنوز از اینترنت بین‌المللی آزاد صحبت میکنند! باید همه رو اگاه کرد که این پلتفرم‌ها همگی امریکایی هستن و به منظور جاسوسی و تحمیق عموم مردم دنیا استفاده میشن. چنین پلتفرم‌هایی عملاً ابزار پروپاگاندای رژیم‌های امپریالیستی نظیر امریکا و صهیونیستها هستن.

‌Hossein‌ صورة الملف الشخصي
@HNajafzade30 دی 1404
تعليقًا على
حتی ایتا رو هم باید فیلتر کنن!#فیلترنت#فیلتر_ایتا#اینترنت

@Perspolis66630 دی 1404
تعليقًا على
کسی که بخواد فریب بخوره خیابون، مدرسه، سربازی، کوچه، فیسبوک، اینستگرام، تلگرام، واتس آپ، روبیکا و ..فرقی براش نداره بعدشم شبکه هایی مثل اینستگرام و یوتیوب و تلگرام و واتس‌اپ تا مطلبی رو فالو نکنی که برات نمیاره به زور! اگه فوتبال رو فالو کنی برات فوتبال میاره اگه یادگیری زبان دنبال کنی همونو میاره

‌میر حسین موسوی‌ صورة الملف الشخصي
@Mirhossein30 دی 1404
تعليقًا على
این متنی که نگارش فرمودید هیچ نشانه ای از بصیرت، بلند اگاهی و انسجام اجتماعی رو شامل نخواهد شد.لطقا قبل از فرمایشات کمی تفکر و تحقیق داشته باشید.

@user17686788572330 دی 1404
تعليقًا على
اینستاگرام و تلگرام نباشه مهم نیست ولی نت لازمه باشه چون خیلیا درآمدشون از اونجاست

@user17507777396630 دی 1404
تعليقًا على
کل دنیا از این پلتفرم ها استفاده میکنن چرا فقط تو ایران این اتفاق می افته چرا؟چون جوون‌ها چپاول و رانت خواری و اختلاس رو با چشم میبینن چون فضای مجازی باعث شده دستتون برای مردم رو بشه و نتونین توی خلوت کثافت کاری بکنین چرا نمیگی ازدواج و خونه و ماشین برای جونهای ایرانی شده رویا؟چون شماها وصلین

‌بهروز خادم‌ صورة الملف الشخصي
@Bkhadem30 دی 1404
تعليقًا على
با توجه به استفاده دشمن خارجی و ایادی داخلیش از سکوهای غیرقانونی خارجی مانند اینستاگرام و واتساپ برای ارتباط و مدیریت و آموزش خرابکاری و جنایت مورد استفاده سردسته های اغتشاش قرار گرفتند، از کسانی که خواستار باز شدن مجدد این سکوها هستند باید پرسید قیمت خون یک هم وطن (شاید از نزدیکان خودتان) چقدر است؟

@user17686788572330 دی 1404
تعليقًا على
موافقم اینستاگرام و تلگرام ...هرچی هست از دسترس خارج کنید ولی نت آزاد باشه چون اکثرا از این طریق خرج خونواده رو میدن دانشجوها و اساتید کارشون گیر همین نته

@user17688418295630 دی 1404
تعليقًا على
لطفا اکسیژن را مسدود فرمایید و فیلتر کنین چون صددرصد تروریست های اسرائیلی و آمریکایی از اکسیژن استفاده میکنن.