اصابت‌های ناشناس نفتکش‌ها را از فجیره فراری داد

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان می‌دهد که پس از اصابت پرتابه‌های ناشناس، صادرات نفت از این بندر تحت تاثیر قرار گرفته است.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ بررسی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که ۲ نفتکش در نزدیکی بندر فجیره حضور دارند و تنها یک ابرنفتکش (VLCC) در نقطه لنگرگاه تکی پایانه دو این بندر پهلو گرفته است.
این تصاویر حاکی از آن است که صادرات نفت از این بندر تحت تاثیر قرار گرفته است.
با این شرایط، درحالی‌که تولید نفت امارات در ماه مارس ۴۵ درصد کاهش یافته بود، احتمالا صادرات نفت خام این کشور هم برای ماه آینده کاهش خواهد یافت.
دفتر اطلاع رسانی دولت فجیره امارات عصر دوشنبه از وقوع آتش‌سوزی در مرکز صنایع پتروشیمی این منطقه به دلیل برخورد پهپاد خبر داده بود.
09:46 - 16 اردیبهشت 1405
اقتصاد




36 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Amir Za‌
@Amirz16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
لبیک یا خامنه‌ای ❤️🇮🇷💚

تصویر نمایه‌ی ‌میناب ۱۶۸‌
@user1777713695316 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود 🥸🤣

تصویر نمایه‌ی ‌رضا پویا‌
@poyan136916 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
فجیره دوتا اسکله نفتی و یک SPM دارهتوان صادرات نفت خام اش همون یک نفتکش بزرگ در روزهولی صادرات و فروش محصولات پالایشی و پتروشیمی هم داردخبر شما نشان میده بیشتر به توان پالایشی شون ضربه خورده تا نفت خام وگرنه اون نفتکش بزرگ هم نباید می بود

@user170909999832975619716 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
در مورد اصابت های ناشناس به سفره مردم هم بنویسید.

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
این اصابت های ناشناس باید بیشتر بشه چندتا عربستان چندتا بحرین حروم لقمه

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ما که داریم سختی تحریم و معیشتی رو تحمل میکنیم امریکا هم که توافق نمیکنه بزنید تا نزدن نکنه دوباره ما سیاه پوش بشیم بعد به فکر جنگ بیوفتین

تصویر نمایه‌ی ‌مذاکره صدم = جنگ صدم‌
@user1775610069316 اردیبهشت 1405
سردار آزمون کجایی که شیوختو کشتن 😂🤣🤣

تصویر نمایه‌ی ‌علی اکبر نصیر زاده‌
@Naji31316 اردیبهشت 1405
بست میلیتری این دِ ورلد؟!دو سام

تصویر نمایه‌ی ‌بهروز حسین زاده‌
@News_ir16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌بهروز حسین زاده‌
بهروز حسین زاده

@News_ir  •  15 اردیبهشت 1405

رقص پای ایران در رینگ مبارزه

اغراق نکرده ام اگر بگویم تمام چشم و قلب دنیا در ۳۰ اکتبر ۱۹۷۴ به رینگ بوکسی در "کینشازا" بود که دو غول آن روز جهان به جان هم افتاده بودند. «جورج فورمن و محمد علی کلی»

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌رسانه پویش های مردم ایران‌
@NewIran16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
خرزوخان از برره ظاهراً خیلی فعال شده.من میگم الان وقتش رسیده کاپیتان شهبازی بیاد نظر بده.بهر حال ایشون سال‌های زیادی کاپیتان بوده میدونه چی به چی است

@user17680562166216 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
آقا ترامپ قمارباز سلام علیکم 😂😂😂حال شما چطوره 😂😂😂ما که خوبیم شما چطور😂😂😂

@Hajghasem16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
چوب خدا صدا نداره

@user17780438804116 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
به نظرتون جنگ میشه یا اوضاع همینجور ادامه پیدا میکنه؟

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
هر وقت حاکم امارات رو میبینم یاد مروان میوفتم با اون چشمان وزغی به قول پیامبر وزغ ابن الوزغ(اسمی که پیامبر روی مروان گذاشت)

@Mohsen22816 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
معاون پزشکیان: در بخش برق و گاز آسیب‌های جدی دیده‌ایم / امسال ساعات قطع برق بیشتر خواهد شدمنبع آفتاب نیوز

تصویر نمایه‌ی ‌رضا طالعی فر‌
@Rezatalei16 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
در اینکه بهرحال کشورمان در شرایط خاصی بسر می برد و هر آن، امکان هر نوع وضعیتی است، شکی وجود ندارد، اما در این وانفسا، متاسفانه برخی از روزنامه ها و سایت های خبری جریان پلید #غربگدا در داخل کشور تمامی مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور را عملا به #جنگ کنونی مرتبط کرده اند، گویی که پیش از جنگ، اقتصاد کشور گ…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا‌
@user17688454287616 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
هنوز پرتابه های ناشناس در منطقه حضرموت، باب المندب و دریای سرخ شروع به فعالیت نکرده اند. امیدوارم نیازی به رو شدنِ این کارت نباشه.

@user17683269788016 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
لطفا لطفا لطفا قبل از اسراییل ... امارات ️اسرائیل شرقی️ نابود کنید

@Mahdi626916 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ممنون میشم حمایت کنید🙏🙏https://farsnews.ir/Mahdi6269/1777559389611963927
M
Mahdi Askari

@Mahdi6269  •  10 اردیبهشت 1405

درخواست اصلاح قانون کار در مناطق آزاد

مطالبه

درخواست اصلاح قانون کار در مناطق آزاد

شاید برایتان عجیب باشد، اما یک کارگر در مناطق آزاد تجاری-صنعتی، قوانین کاری متفاوتی با هموطن خود در سایر استان‌ها دارد. این تفاوت‌ها که ریشه در مقررات اشتغال نیروی انسانی، بیمه و تأمین اجتماعی در مناطق آزاد مصوب سال ۱۳۷۳ هیأت وزیران دارد، زندگی شغلی صدها هزار نیروی کار را تحت تأثیر قرار داده است. برخی از این تفاوت ها شامل: - مرخصی کمتر: بر اساس ماده ۲۴ مقررات مذکور، مرخصی استحقاقی سالانه کارگران در این مناطق با احتساب روزهای جمعه، جمعاً بیست روز است (حدود ۱.۶ روز در ماه). این در حالی است که مطابق ماده ۶۴ قانون کار، این مرخصی برای سایر کارگران ایران، یک ماه (۳۰ روز با احتساب ۴ روز جمعه معادل ۲۶ روز کاری) یعنی حدود ۲.۵ روز در ماه تعیین شده است. نکته قابل تأمل این است که خودِ کارکنان اداری سازمان‌های مناطق آزاد، مشمول قانون کار بوده و از همان ۳۰ روز مرخصی برخوردارند. - امنیت شغلی کمتر: قوانین مناطق آزاد، مراجع حل اختلاف کارگری و کارفرمایی (هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف) را که در قانون کار پیش‌بینی شده، در این مناطق به رسمیت نمی‌شناسند. همین خلأ قانونی موجب شده کارگران این مناطق در برابر اخراج، حمایت کمتری داشته باشند. - قوانین بیمه و بازنشستگی متفاوت: بر اساس ماده ۴۶ همین مقررات، سازمان منطقه آزاد موظف است "رأساً یا با مشارکت سازمان تأمین اجتماعی و یا شرکت‌های بیمه" نسبت به تأمین خدمات درمانی و بازنشستگی کارگران تحت پوشش خود اقدام کند. این در حالی است که در عمل، برخی از کارگران این مناطق با مشکلاتی در دریافت خدمات بیمه‌ای و بازنشستگی روبرو هستند. باتوجه به ماهیت این مناطق، هزینه‌های زندگی در این مناطق معمولاً بالاتر از میانگین کشوری است، با این حال قوانین کار در آن‌ها حمایت کمتری از نیروی کار به عمل می‌آورد. بازنگری در آیین‌نامه‌ای که بیش از سه دهه از تصویب آن می‌گذرد، خواسته کارگران زحمتکش این مناطق است. این پویش خواستار اجرای یکسان قانون کار جمهوری اسلامی ایران برای تمام کارگران سراسر کشور، بدون استثنا است.

وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی، مجلس شورای اسلامی ایران، دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه