رالی طلا با تعطیلی دولت آمریکا

قیمت طلا در بازارهای جهانی با تعطیلی دولت آمریکا رکوردهای قبلی را شکست و تنها ۷ دلار با ۳۹۰۰ دلار فاصله دارد.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ دولت آمریکا تعطیل شد، سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌های امن نظیر طلا هجوم بردند و اونس جهانی ۳۵ دلار و ۲ سنت افزایش یافت و به ۳۸۹۳.۹۸ دلار رسید.شاخص دلار به پایین‌ترین سطح بیش از یک هفته کاهش یافت که طلا را برای خریداران خارجی با قیمت دلار جذاب‌تر می‌کند.مدیر جهانی بازارهای نهادی در ABC Refinery، نیکلاس فراپل می‌گوید: «طلا از نگرانی‌ها در مورد دلار ضعیف‌تر، وضعیت سیاسی و توقف فعالیت‌های دولت در آمریکا و همچنین عدم اطمینان ژئوپلیتیکی عمومی سود می‌برد.»
به گفته فراپل، چشم‌انداز طلا همچنان صعودی‌ست و اهداف افزایشی آن رو به سوی بالای ۳,۹۰۰ دلار و شاید تا ۴,۰۰۰ دلار دارد.دولت آمریکا بخش بزرگی از عملیات خود را تعطیل کرده است زیرا اختلافات شدید حزبی مانع از رسیدن کنگره و کاخ سفید به توافق بودجه شد؛ این وضعیت ممکن است به توقف طولانی و طاقت‌فرسا منجر شود که هزاران شغل فدرال را از بین ببرد.این تعطیلی می‌تواند انتشار داده‌های مهم اقتصادی، از جمله گزارش مشاغل غیرکشاورزی که قرار است روز جمعه منتشر شود را به تاخیر بیندازد.
طلا، همواره در بی‌ثابتی‌های اقتصادی و سیاسی منبع امن سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود؛ این فلز گران‌بها از ابتدای سال تاکنون ۴۷ درصد افزایش یافته است.#طلا#اونس_جهانی#دلار#تعطیلی_آمریکا
12:24 - 9 مهر 1404

2 إعادة النشر2 التفاعل
50٫3k من المشاهدات


3 الإجابة

‌حرف رک‌ صورة الملف الشخصي
تعليقًا على
مرگ بر امریکا تعطیل باد امریکا

‌یواش یواش‌ صورة الملف الشخصي
@yawashyawash9 مهر 1404
تعليقًا على
بازار همینطور پیش برود فقرای دیروز و طبقه متوسط امروز رو زیر خواهد گرفت.و پولدار دیروز و امروز پولدارتر خواهد کرد مجالی نمی ماند که از پنجره نیز بیرون شویم!لعنت بر مسببین ضالین برجامیون.

تعليقًا على
شما امریکا رو ول کنید یک نگاهی به دلار که از افغانستان قیمتش در میاد بکنید.بانک مرکزی ظاهرا با پیش بینی دلار 150هزار تومنی بابک زنجانی موافقهپیشنهاد می کنم فرزین رو بردارید بابک زنجانی رو رییس کل بانک مرکزی کنید😃😃😃