نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: قیمت‌ها در اسرائیل هر 5 دقیقه بالا می‌رود

رهبر اپوزیسیون پارلمان رژیم صهیونیستی در توئیتی نوشت هر 5 دقیقه یک پیام در مورد افزایش قیمت‌ها در اسرائیل داریم.
«هر 5 دقیقه یک بار، یک پیامک دیگر در مورد افزایش قیمت‌ها داریم. همه چیز، هر چیزی که قابلیت افزایش قیمت دارد، گران‌تر می‌شود. طبقه متوسط در حال فروپاشی‌ست؛ آنها برای خرید از سوپرمارکت وام می‌گیرند و کابینه کنونی توجه نمی‌کند. او (نتانیاهو) توجه نمی‌کند.» اینها نوشته‌های نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی و رهبر اپوزیسیون پارلمان این رژیم، یائیر لاپید، در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) است.
روزنامه عبری زبان رژیم صهیونیستی هم از روند افزایش قیمت‌ها طی یک هفته اخیر و پیش‌بینی تحلیلگران از تورم بالاتر خبر داده است. این روزنامه نوشته است، « پس از اینکه اعلام شاخص قیمت مصرف‌کننده در ماه مارس یک اتفاق غیرمنتظره منفی بود و نگرانی از بالا رفتن مجدد تورم را افزایش داد، انتظار می‌رود که سناریوی هراس و وحشت اقتصادی در اسرائیل تحقق یابد.»
بخش خدمات کار رژیم صهیونیستی هم امروز گزارش داد، از زمان درگیری با حماس و حزب‌الله بیکاری در شهرک‌های این رژیم افزایش یافته است.تعداد جویندگان کار در شهرک‌های تخلیه شده در ماه مارس 3.3 برابر تعداد این افراد در مارس گذشته بوده است. افرادی که به دنبال کار هستند در سایر شهرک‌های این رژیم نیز در ماه مارس 1.4 برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.
موسسه رتبه‌بندی «اس‌ اند پی گلوبال» هم چند روز پیش رتبه اعتباری بلندمدت اسرائیل را به علت تشدید تنش با ایران کاهش داد که دومین موسسه آمریکایی‌ست که اخیر این اقدام را انجام داده است.موسسه مودیز هم در ماه فوریه به علت «درگیری مداوم با حماس» رتبه اعتباری این رژیم را کاهش داد که نخستین کاهش رتبه اعتباری این رژیم محسوب می‌شود.#اسرائیل #رژیم_صهیونیستی #بیکاری#گرانی#تورم
19:11 - 2 اردیبهشت 1403

4 بازنشر13 واکنش
12٫7k بازدید




15 پاسخ

@Peiman2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
بمیرید صهیونیست های کثیف

@user17091002936043698392 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
در ایران هر یک دقیقه پایین می آید

@user1708282767192 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
یه بار بیشتر نخوردین که

تصویر نمایه‌ی ‌احمد رضا توانا 65‌
@Tavana652 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
چرا؟ نکنه اونجا هم یکی مثل حسن کلید ساز نشسته بر مسند امور؟ نکنه اونجا هم برجام امضا کردید که وزیر خارجه تون حتی متنش رو یکبار هم نخونده؟ نکنه اونجا هم دولتی داشتید که برادر رئیس جمهور، برادر معاون، دختر وزیر و کلی مفسد، خائن و جاسوس داره؟ اما نه... شما از پشتیبانی کل دنیای استعمار برخوردارید!

@Ehsan842 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
مکر خودشون به خودشون برگشت

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
@user17090999826335768672 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
باز از مشکلات در اسراییل حرف به میون اومد کاربرهای عدد اومدن بحث داخل رو وسط میکشن

@user17091006033084875322 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
جونت بالا بیاد گودوخ ، اینجا سکه چهل و چند تومنه و دلار هم ده تا نرخ داره، تازه اول کارتونه ، یکمم ما میزاریم شما بردارین ، کپک بزنی ایشالله

تصویر نمایه‌ی ‌سید مجتبی شفیعی‌
@smshd2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
آخه مگه شما اصلا اقتصاد دارین!یک کشور قلابی با رئیس قلابی با اقتصاد قلابیصفر تا صد شما رو آمریکا از پول مردم بدبختش تامین میکنهشما مگه جز جنایت و کشتار صادرات دیگری دارین که بخواید اقتصاد داشته باشید

تصویر نمایه‌ی ‌علی رامشک‌
@Alirameshk2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
این تازه اولشهتابستان سختی خواهید داشت

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Raouf‌
@ali_raouf2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
ای بابا،اینجا خیلی ها فکر میکنن شما بچه مایه دار و....پس همش چاخان بود هی ما کشور دموکرات و چندمین اقتصاد جهان و صادرات سلاح انقدر وبذل و بخشش امریکا و کنگره فلان قدر و برترین شرکتهای تکنولوژی های نوین و معروفترین کارخونه ها و ...ای وای یادم نبود!کشتی نمیتونه بیاد تو بندر های اشغالی...آخ آخ آخ😁

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Raouf‌
@ali_raouf2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
اینا همش اه و نفرین زندگی هایی که نابود کردین و خون هایی که ریختین و بچه هایی که به قربانگاه برای قربونی بردین.وگرنه مگه میشه ارتش مجهز و مدرن و جایگاه پیشرفته ترین و بروزترین تسلیحات سفارشی از جانب کدخدا رو یه نیروی تازه به شکوفایی رسیده ی فقیر ترین کشور جهان که محاصره و تحریم هم هست،خار کنه؟

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Raouf‌
@ali_raouf2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
اینا همه سنت خداونده که بارها تکرار شده در طول تاریخ که عاقبت ظلم و شرارت و کشتار بی گناهان نابودی به دست کسانی که به یاری خداوند ایمان دارند حتی اگه به ظاهر ضعیف تر از دشمن خونریز به نظر بیان...زمین از شدت فساد و سیاهی اعمال کثیف شما بوی خون گرفته،هرکس که کمی وجدان داره از سلاخی فلسطین درحیرته...

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Raouf‌
@ali_raouf2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به @Sadeghi
بدون شک اگه تنها یک روز فرصت حضور در کنار مردم نیازمند یاری فلسطین و مبارزه با شما قوم منحرف در برابر باقی مانده ی عمرم رو بهم بدن،از لحظه لحظه ی اون روز برای انتقام این همه نوزاد بی گناه که با بدن تکه تکه در اغوش مادران عزادار فرستادین با تمام وجود زمین رو به لرزه درمیارم تا شما روی زمین راه نرین!!