3 روز پیش

مصوبه جدید درباره اتصال اینترنت بین‌الملل

در چهارمین جلسه ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی، مصوبات مهمی در خصوص وضعیت اینترنت کشور مصوب شد که پس از تایید نهایی رئیس‌جمهور، برای اجرا به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ می‌شود.
شورای عالی فضای مجازیوحالاستاد ویژه ساماندهی فضای مجازیاینهمه موازی کاری و شکل دهی انواع ستاد و کمیته و کارگروه در کشور با چه هدفی چیست؟آیا قرار است #دولت با شکل دهی این ستاد مصوبات شورای عالی فضای مجازی را دور بزند؟لطفا برای اقناع افکارعمومی جامعه شفاف سازی شود. آکادمی تحلیل دکتر طالعی فر در ایتا https://eitaa.com/drtfaca
13:41 - 4 خرداد 1405

33 واکنش
3325 بازدید




3 پاسخ

در پاسخ به و
استاد برای رفع مسئولیت هست که بگن من نبودم بغلی بود‌. و اینکه شما آخرش نفهمی که قطع اش کرد چون خودشون هم میدونند کار اشتباه و بدون منطق هست.

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی پدرام‌
@mehdipedram3 روز پیش
در پاسخ به و
استاد دکتر دانشمند صاحب آکادمی عضو هیئت علمی سابق (چرا ) پژوهشگر جنگ نرم توجه داشته باشید که شورای فضای مجازی یک نهاد بالادستی سیاست‌گذار هست و نه یک ستاد اجرایی. باقی بقای شما.

در پاسخ به و
این ستاد فقط کار اجرایی نمیکنه. تصمیم گیری درباره باز شدن اینترنت تو جلسات همین ستاد گرفته شده!وقتی رهبر در دسترس نیست و مجلس تقریبا تعطیله کارهای غیرقانونی هم طبیعیه.