10 بهمن 1404

بازآرایی بریکسی‌ها با محوریت ایران مقابل آمریکا

کشورهای عضو بریکس با تمرکز بر کریدورهای بین‌المللی و لجستیک چندوجهی در حال بازآرایی زیرساخت حمل‌ونقل خود هستند؛ کریدور شمال–جنوب و دریای شمال به عنوان ستون‌های اصلی شبکه‌ای استراتژیک برای تسهیل تجارت و حرکت افراد در جنوب جهانی شناخته می‌شوند.
@Researcher_140410 بهمن 1404
در پاسخ به
پزشکیان:«ما عین همین کار را (حذف ارز ترجیحی) برای نان خواهیم کرد»رهبری عزیز، شما اگر خضر علیه السلام باشید و ما موسی کلیم الله هم باشیم، دیگر قادر به درک دلیل حمایت شما از بعضی ها نیستیم. راهی که این دولت و وفاقیون می روند راه براندازی است.
تصویر نمایه‌ی ‌سینا‌
@Arioman10 بهمن 1404
در پاسخ به و
به نظرت چاره ای جز حمایت هست از منتخب حداکثری رای دهندگان؟؟فکر میکنی منتخب رهبری بود این آقا؟اگه دخالت کنن همون ۱۶ میلیون و عده ای دلقک شروع به دیکتاتور گفتنو آشوب میکننملت تصمیم‌گرفتن که این آقا انتخاب بشه چه خوشمون بیاد چه نیاد باید حمایتش کنیم تا دورش تموم بشه.
البته که هست. نامه تند و دردرمندانه شهید بهشتی به امام خمینی را بخوانید که به ایشان نوشت اگر می خواهید بنی صدر بماند ما برویم دنبال همان کار طلبگی. نتیجه این نامه قطع حمایت امام خمینی از بنی صدر، عزل او از فرماندهی کل قوا و ایجاد فرصت استیضاح او بود.
19:18 - 10 بهمن 1404

1 واکنش
57 بازدید