بیمارستان صدیقه طاهره شیراز پس از ۶ سال در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد

بیمارستان ۷۰۰ تخت‌خوابی صدیقه طاهره که سال ۹۷ در یکی از جنوبی‌ترین نقاط شیراز کلنگ‌زنی شد و قرار بود طی چهار سال به بهره‌برداری برسد، اکنون با ۲ درصد پیشرفت در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، بیمارستان ۷۰۰ تخت‌خوابی صدیقه طاهره در شهرک میانرود شیراز سال ۱۳۹۷ کنگ‌زنی شد.این بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی در جنوبی‌ترین نقطه شهر شیراز به مساحت ۲۰ هکتار با اعتبار بیش از ۲ هزار میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد و دارای بخش‌های عمومی، تخصصی و فوق تخصصی در بخش‌های مختلف است که بزرگترین مرکز درمانی بعد از بیمارستان نمازی در جنوب کشور به شمار می‌آید. همچنین با توجه به نزدیکی این مرکز درمانی به روستا‌های جنوبی شیراز و برخی شهرستان‌های اطراف، پیش بینی می‌شود، بیش از یک میلیون نفر جمعیت از خدمات آن استفاده کنند. در آیین کلنگ‌زنی این بیمارستان، رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد که زمین این بیمارستان را ارتش جمهوری اسلامی تامین کرده و قرارگاه سازندگی خاتم انبیا با همکاری وزارت بهداشت در مدت ۴ سال آن را ساخته و تجهیز می کند. ایمانیه، استاندار سابق فارس نیز عنوان کرد: برای تسهیل و دسترسی آسان به این مرکز درمانی و روستا‌های اطراف خط ۲ مترو شیراز از منطقه میانرود به میدان امام حسین به بهره برداری می‌رسد. وی افزود: با توجه به جانمایی خوب و دقیق این مرکز درمانی علاوه بر خدمات به مردم مناطق کمتر برخوردار جنوب شیراز امکان توسعه هم برای این بیمارستان پیش‌بینی شده است.اما آنچه مشاهده می‌شود این است که برخلاف وعده داده شده امروز بیش از ۶ سال از کلنگ‌زنی این بیمارستان می‌گذرد و این پروژه تنها ۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در مرحله تجهیز کارگاه است.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرگزاری فارس عنوان کرد: مجری این پروژه از ابتدای کلنگ‌زنی شرکت مادرتخصصی وزارت بهداشت بود و سال ۱۴۰۲ به دانشگاه واگذار شد.سالار خواجه‌پور افزود: بر اساس امضای یک تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا، پروژه اکنون تجهیز کارگاه شده امامشکل تامین اعتبار است.وی با اشاره به جلساتی که توسط هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شده است، گفت: این بیمارستان برای تکمیل به ۵پپنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.خواجه‌پور اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۹۶۵ میلیون تومان به این پروژه اختصاص یافت و در سال ۱۴۰۳ هیچ اعتباری به آن تخصیص نیافته است.مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: کل اعتباراتی که تا کنون برای این پروژه شامل پیش پرداخت به پیمانکار و تجهیز کارگاه ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده است.وی تاکید کرد: این پروژه جزء اولویت‌های دانشگاه است و نیاز به تامین اعتبار قابل توجهی دارد لذا از همه مسوولان مربوط می‌خواهیم تا یکدل تلاش کنیم اعتبارات مورد نیاز را بگیریم و با جدیت بیشتر بتوانیم پروژه را پیش ببریم تا هرچه سریع‌تر قابلیت بهره‌برداری داشته باشند.#بیمارستان_صدیقه_طاهره_شیراز#شهرک_میانرود#خط_دو_مترو_شیراز#بیمارستان_۷۰۰تخت‌خوابی
14:45 - 5 اسفند 1403

2 بازنشر
2267 بازدید



1 پاسخ