تشییع ۴۳میلیونی رهبر شهید رفراندوم مقبولیت جمهوری اسلامی ایران

امام جمعه تاکستان با اعلام آمار بی‌سابقهٔ ۴۳ میلیونی مشارکت مردمی در آیین تشییع رهبر شهید، این رویداد را نه فقط یک بدرقه، که «پیمان بزرگ» و بزرگ‌ترین رزمایش تاریخ خواند و تأکید کرد: که ترور، نه رعب‌آفرین که جرقه‌ای برای بیداری و همبستگی ملی شد.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام مسعود غفوری، امام جمعه تاکستان در خطبه های نماز جمعه این هفته، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوی الهی و با تسلیت شهادت امام سجاد (ع) و سوگِ رهبر شهید، به واقعهٔ هفتهٔ سوم تیرماه ۱۴۰۵ اشاره نمود و گفت: این ایام برای امت اسلامی و ایرانیان، فراتر از یک بازهٔ زمانی معمولی است و نام آن در تاریخ ثبت خواهد شد.وی در تشریح ابعاد مراسم تشییع، اشک‌های جاری بر گونه‌های مردم را نه یک واکنش احساسی، که «امضای عهدی الهی» توصیف کرد و افزود: این حضور، ثابت کرد که خون شهدا در حافظهٔ جمعی این مرزوبوم باقی می‌ماند و هرگز به دست فراموشی سپرده نمی‌شود.
امام جمعهٔ تاکستان با ارزیابی حرکت عظیم مردمی در آن روز، هر گام آنان را «مجاهدتی دسته‌جمعی» و «صدقه‌ای در راه حق» برشمرد و خاطرنشان کرد که ملت ایران در آن صحنه، بزرگ‌ترین رزمایش دفاع غیرعامل در تمام ادوار تاریخ را به جهان نشان داد.حجت الاسلام غفوری با افشای محاسبات نادرست دشمن، اظهار داشت: آنان گمان می‌بردند که با حذف فیزیکی رهبر، دلهره را در جامعه حاکم می‌کنند، اما واکنش میلیونی مردم، آن ترسِ موهوم را به جرئت و پایداری بدل ساخت و ثابت کرد که شهادت یک سردار، نه پایان‌بخش راه که سرآغاز جنبشی فراگیر است.وی با استناد به تخمین‌های صورت‌گرفته، تعداد شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی باشکوه را بین ۴۱ تا ۴۳ میلیون نفر اعلام کرد و یادآور شد: این حجم از حضور، صرفاً یک راهپیمایی نبود؛ بلکه اعلام عمومیِ خواستِ «قصاص» و «پیگیری خون رهبر شهید» بود که به دغدغهٔ همگانی مبدل شده است.
خطیب نماز جمعهٔ تاکستان در ادامه به سخن رهبر معظم انقلاب که این گردهمایی را «عمارگونه» وصف کردند، اشاره نمود و گفت: ایرانیان امروز هم مثل عمار یاسر، صاحب‌بصیرت‌اند و هم آمادهٔ جانفشانی در میدان؛ از این رو انتظار می‌رود مسئولان چنان عمل کنند که هیچ یک از عاملان و دستوردهندگان این ترور، حتی برای لحظه‌ای در امان نباشند.وی این تشییع حماسی را « حقانیت جمهوری اسلامی» نامید و تصریح کرد: دشمنان نیز از این تشییع باشکوه حیرت کردند و اعتراف کردند که انتظار چنین تشییع را نداشتند، این خروش بی‌سابقه، نمادی از قدرت، وحدت ملی و پاسخی محکم به دشمنان و معاندان نظام بود که نقشه‌های شوم آنان را نقش‌ برآب کرد.امام جمعهٔ تاکستان به ویژگی‌های برجستهٔ رهبر شهید پرداخت و شهامت، استقلال‌طلبی، مقاومت در برابر فشارهای بیگانگان و حراست از عزت و یکپارچگی ایران را از شاخصه‌های ممتاز ایشان برشمرد.
وی در عین حال تأکید کرد: ملت ایران هرگز از خون این شهید بزرگوار نمی‌گذرد و بر ادامهٔ راه او مصمم است؛ چراکه خون‌خواهیِ شهدا را تکلیفی دینی و میهنی می‌داند.حجت الاسلام غفوری همچنین به رویدادهای اخیر در منطقه اشاره کرد و دلیل تهاجمات دشمن را ایستادگی نظام بر سر حقوق مسلم ایرانیان ارزیابی نمود و هشدار داد: هرگونه تعرضی با واکنش قاطع نیروهای مسلح کشورمان روبرو شده و خواهد شد.وی در بخش پایانی، ضمن سپاس از مشارکت بی‌نظیر مردم، زحمات مدیران، پرسنل نظامی و بسیجی، نهادهای اجرایی و خادمان موکب‌ها را در انتقال زائران و برپایی خدمات ارج نهاد و بر تداوم پیوستن مردم به آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید تأکید کرد.#روایت_بدرقه #رهبر_شهید #باید_برخاست
17:53 - 19 تیر 1405
امام و رهبری
استان ها
قزوین

1 واکنش
19٫7k بازدید