23 آبان 1403
نه به خشونت علیه کادر درمان
مطالبه

نه به خشونت علیه کادر درمان

همانگونه مستحضر هستید خشونت علیه پزشکان، پرستاران و کادر درمان به خصوص در بیمارستان‌های تابعه وزارت بهداشت در حال گسترش است. فارغ از لزوم حمایت از مظلوم که در سیره معصومین(ع) مورد تأکید بوده است، عدم برخورد جدی دستگاه‌های مسئول با این پدیده موجب خسران کشور است، زیرا به شکل نامحسوس باعث خروج کادر درمان از چرخه خدمات واقعی پزشکی و یا به طور ناخودآگاه باعث روی آوردن آنان به طبابت تدافعی می‌گردد که هر دو در بلند مدت موجب هدر رفت منابع مالی، منابع انسانی و آسیب جدی به سلامت جامعه خواهد بود. اغلب موارد اینگونه خشونت‌ها توسط همراهان بیماران صورت می‌گیرد و علل اصلی آن عبارتند از سوء‌ظن ناشی از فضای مسموم رسانه‌ای علیه کادر درمان، کمبود امکانات در بیمارستان‌ها، عدم وجود فرآیند صحیح راهنمای بیمار و عدم تنبیه خاطیان برای پیشگیری از گسترش خشونت. در اکثر قریب به اتفاق موارد، کادر درمان مقصر نبوده‌اند بلکه بر انجام صحیح وظایف خود طبق اصول علمی و قانونی اصرار داشته‌اند. اما این بار با اتفاق اخیری که رخ داده، متفاوت است. چراکه  در کنار دغدغه‌های معیشتی و تعرفه و سختی کار و ... پای «جان» درمیان است و ترس و نگرانی از نبودن امنیت جانی. اگر اقدامی جدی و فکری اساسی نشود تبعات بسیار زیانباری را برای سیستم سلامت جامعه  باید انتظار داشت. لذا  از تمام مسئولین امر انتظار  برخوردی قاطع و جامع با بازدارندگی مناسب با موضوع قتل اخیر می‌رود. همچنین پیشنهاد می‌شود در اسرع وقت «منشور حمایت از کادر درمان و سلامت کشور» تدوین شده و بر در و دیوار اورژانس‌ها و مراکز درمانی در کنار تابلوی منشور حمایت از بیماران و مراجعه کنندگان نصب گردد. به امید آنکه دیگر شاهد چنین فجایع تاسف باری برای هیچ یک از کادر خدوم جامعه سلامت کشور نباشیم.

دولت و وزارت بهداشت، وزارت بهداشت و کمیسیون پزشکی مجلس، وزارت دادگستری قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی، فرمانده محترم نیروی انتظامی کشور، کادر درمان، خشونت علیه پرستاران

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
محمد

@RAYKA10  •  26 مهر 1403

بازگشایی کوچه سلطانی و اتصال خیابان قدیمی به مخصوص در منطقه ۱۱ تهران
مطالبه

بازگشایی کوچه سلطانی و اتصال خیابان قدیمی به مخصوص در منطقه ۱۱ تهران

متاسفانه علیرغم پیگیری‌های متعدد اهالی محله‌های مخصوص و خیابان شهید رسول قدیمی و خیابان خرمشهر (در منطقه ۱۱ شهرداری تهران ) و جمع‌آوری دو مرحله استشهاد محلی از ساکنین محله‌ها و تقدیم به شهرداری منطقه یازده تهران به منظور بازگشایی کوچه سلطانی به منظور عبور خودروها از خیابان شهید رسول قدیمی به سمت خیابان مخصوص، متأسفانه اقدامات لازم و کافی از سوی شهرداری برای بازگشایی این کوی صورت نگرفته است و علیرغم تذکرات متعدد به شهرداری منطقه یازده بدلیل مخالفت عده‌ای محدود از اهالی کوچه سلطانی این اقدام مهم که به کاهش ترافیک محدوده خیابان قزوین و بزرگراه نواب کمک شایانی می‌کند بلاتکلیف مانده است همچنین اهالی محلات فوق‌الذکر و رهگذران باید به خاطر سودجویی تعدادی محدود مدتها در ترافیک بمانند و مسیرهای طولانی را طی کنند تا به مقصد مورد نظر برسند و همچنین خیلی از خودروهای سواری به ناچار برای پرهیز از مسیر طولانی، خیابان شهید رسول قدیمی را یک‌طرفه و خلاف جهت به سمت مخالف حرکت می‌کنند که همین موضوع هم مشکلات متعدد ترافیکی و انواع تصادف را ایجاد کرده است. این در حالی است که با بازگشایی این کوچه مصرف سوخت خودروهای عبوری به شدت کاهش می‌یابد که خود این امر بر ضرورت هر چه سریع‌تر شدن اجرای این طرح می‌افزاید. و متاسفانه بارها از طریق سامانه های ۱۳۷ و تهران من نسبت به کندی و مصلحت‌اندیشی شهرداری تذکرات داده شده است ولی علی‌رغم تصویب قانونی بازگشایی این کوچه در شورای شهر و ترافیک مدتهاست که هیچ گونه حرکت و اراده‌ای برای اجرای نهایی این طرح صورت نگرفته است و این طرح هم در برزخ بلاتکلیفی به سر می‌برد.از جناب آقای زاکانی شهردار محترم و انقلابی تهران و جناب چمران رئیس محترم شورای شهر تهران عاجزانه تقاضا می‌کنیم نسبت به بازگشایی این کوچه در کمترین زمان ممکن اقدام نمایید. همچنین از نیروی محترم انتظامی فراجای تهران خواهشمندیم تا در کمک به شهرداری در برخورد با کسانی که جلوی این طرح مهم رو می‌گیرند اقدامات لازم و کافی را انجام دهند.

شورای شهرداری تهران، شهرداری تهران ، وزارت کشور، پلیس فراجا، شهردار منطقه ۱۱، معاونت حمل و ترافیک منطقه ۱۱ شهرداری تهران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
17:43 - 23 آبان 1403

264 بازدید