امام جمعه ارومیه: مسئولان کمبود مایحتاج مردم را مرتفع کنند

امام جمعه ارومیه گفت: موضوع کمبود مرغ و مایحتاج زندگی مردم غیرقابل قبول بوده و مسئولان هر چه سریع‌تر این کمبود را مرتفع کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان ارومیه اظهار داشت: کمبود مرغ و مایحتاج زندگی مردم غیر قابل قبول است و مسئولان این کمبود را مرتفع کنند. وی افزود: هیچ توجیهی درباره کمبود مرغ و برخی مایحتاج زندگی مردم در بازار از مدیران قابل قبول نیست،و این سوال مطرح است که چرا مدیران این وضع و کمبود را پیش بینی نکرده و تدابیری برای حل کمبود مرغ نیاندیشیده و با واردات یا ذخیره سازی به وظیفه خود عمل نکردند؟ امام جمعه ارومیه تصریح کرد: باتوجه به اینکه به پایان سال نزدیک می‌شویم، مدیران نواقص و کمبودها را پیش بینی کنند و نگذارند این کمبودها مردم را با مشکل مواجه کرده و به آنها صدمه بزند. نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با اشاره به روز مجلس و شهادت آیت الله مدرس خاطر نشان کرد: نمایندگان مجلس باید شهید مدرس را الگوی خود قرار دهند و همانند این عالم، دلسوز، متدین، شجاع و کارآمد باشند و بر ما نیز لازم است افرادی شایسته و کارآمد را برای کرسی نمایندگی مجلس انتخاب کنیم. حجت الاسلام والمسلمین قریشی با تاکید به اینکه انتخاب نمایندگان مجلس نشان از درک و فهم افراد جامعه است، اظهار کرد: تلاش دشمن این است که یا مردم در انتخابات شرکت نکنند و اگر هم شرکت کردند افراد ناشایست و ناکارآمد انتخاب شوند لذا لازم است همه ما با آگاهی افراد شایسته را انتخاب کنیم.
وی یاد آور شد: ۱۲ آذر روز تصویب قانون اساسی است و جمهوری اسلامی ایران مترقی‌ترین قانون اساسی را در دنیا دارد امام جمعه ارومیه با بیان اینکه وظیفه بسیجیان حفظ کشور از تمام مشکلات و خطرات و مقابله با آنهاست، ادامه داد: بصیرت داشتن، ابتکار عمل در وقایع، ناامید نشدن، پرهیز از کارهای نمایشی، پرهیز از دوقطبی بودن و توکل بر خدا از خصوصیات و ویژگی بسیجیان است. وی گفت: ۱۶ آذر روز دانشجو روز استکبارستیزی است و دانشجویان و اساتید باید به مطالبات رهبری عمل کنند. پایان پیام.
قریشی
14:16 - 10 آذر 1402

2 بازنشر
49 بازدید


1 پاسخ