شهرک تخصصی پوشاک در شهرستان بن راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به انجام طرح مطالعاتی زنجیره ارزش نساجی و پوشاک در استان، گفت: راه‌اندازی شهرک تخصصی پوشاکِ شهرستان بن در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، فضل‌الله رحمتی صبح امروز در نشست شورای اداری شهرستان بن گفت: شهر یانچشمه در شهرستان بن پایگاه اجرایی زنجیره ارزش نساجی و پوشاک چهارمحال و بختیاری است. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به انجام طرح مطالعاتی زنجیره ارزش نساجی و پوشاک در استان خاطرنشان کرد: در همین راستا راه‌اندازی شهرک تخصصی پوشاکِ شهرستان بن در دستور کار قرار گرفته است. تولید ۴۰ درصد نخ پلی‌استر کشور در چهارمحال و بختیاری وی تصریح کرد: صنایع نساجی به‌ عنوان صنعت سبز در سند آمایش راهبردی مورد توجه است که با توجه به تولید ۴۰ درصد نخ پلی‌استر کشور در استان زمینه مناسبی برای تولید پوشاک فراهم کرده است. رحمتی با اشاره به اشتغال و ارزش افزوده بالای زنجیره ارزش نساجی چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: سرمایه‌گذاری مطلوب در شهرک‌های صنعتی به افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی در استان کمک می‌کند از این رو تلاش می‌کنیم تمهیداتی برای استقرار صنایعی مانند تولید پوشاک در نظر بگیریم. تولید پوشاک ایرانی اسلامی، اولویت صمت است وی راه‌اندازی شبکه فراگیر برای تولید پوشاک ایرانی اسلامی را از اولویت‌های وزارت صمت اعلام کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش محصولات نساجی در چهارمحال و بختیاری منجر به ارزش افزوده بالایی می‌شود. مدیرکل صمت استان اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری از لحاظ تعداد واحدهای صنعتی نساجی همپای استان‌های بزرگ نیست اما از نظر بِرند در رده بالایی قرار دارد.
طرح توسعه کارخانه حجاب شهرکرد وارد مراحل اجرایی شده است وی کارخانه چادر مشکی حجاب شهرکرد را یکی از صنایع مهم در حوزه حجاب و عفاف کشور برشمرد و افزود: طرح توسعه این کارخانه وارد مراحل اجرایی و تکمیل زنجیره شده است رحمتی ادامه داد: مجموعه تولید موکت در شهرک صنعتی بروجن چهارمحال و بختیاری به‌ عنوان یک مجموعه مطرح در کشور با تمام توان در حال تولید است. لزوم استقرار صنایع مادر در شهرستان بن در ادامه رضا علی‌بیگی فرماندار شهرستان بن با تشکر از تکمیل ۲ طرح صنعتی تولید شن و ماسه شهر وردنجان و کارگاه بلوک‌زنی روستای بارده بر استقرار صنایع مادر در این شهرستان تاکید کرد.  وی با اشاره به ناتمام ماندن طرح صنعتی متالورژی آسیا در این شهرستان گفت: با وجود اینکه مشکل این طرح صنعتی سرمایه‌گذار است، اما باید با هر راهکاری، این طرح ناتمام ۱۸ ساله تعیین تکلیف شود. پایان پیام/ ۶۸۰۳۵.
کارخانه نساجی
11:13 - 9 آذر 1402

1 بازنشر
51 بازدید



1 پاسخ