کنترل‌پذیری 6 هزار مشترک بخش کشاورزی و صنعتی در همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه در زمینه هوشمندسازی، رویت‌پذیری و قرائت در بخش مشترکین سنگین به طور کامل انجام شده است گفت: در حال حاضر از مشترکین کشاورزی و صنعتی ما 6 هزار مشترک سنگین کنترل‌پذیر شده‌اند.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی سهرابی‌بیدار ظهر امروز در نشستی با حمیدرضا حاجی‌بابایی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه مأموریت ما توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکان است اظهار کرد: برای رسیدن به این مهم چهار محور تعریف شده است که نخستین آن هوشمندسازی است. وی با بیان اینکه دنیا به سمت هوشمندسازی در حرکت است و در ایران نیز برخی استان‌ها در این حوزه پیشرو هستند گفت: هوشمندسازی در دو بخش انجام می‌شود که بخش اول آن هوشمندسازی لوازم اندازه‌گیری است که در کمیسیون انرژی نیز مطرح است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه ۸۱۰ هزار مشترک برق در استان همدان وجود دارد، گفت: از این تعداد حدود ۶۵۰ هزار مشترک خانگی هستند. وی عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده مصرف انرژی برق در استان در بخش کشاورزی و صنعت است، ما در قدم اول هوشمندسازی را از این مشترکین آغاز کردیم که کنتورهای آنها از راه دور قرائت می‌شوند. سهرابی‌بیدار با بیان اینکه در زمینه هوشمندسازی، رویت‌پذیری و قرائت در بخش مشترکین دیماندی به طور کامل انجام شده است و به سمت کنترل‌پذیری می‌رویم گفت: در حال حاضر از مشترکین کشاورزی و صنعتی ما ۶ هزار مشترک سنگین کنترل‌پذیر شده‌اند و برای ادامه کار نیز یک فراخوان مناقصه برای ۳ هزار تابلو طی امسال برگزار شده است.
وی ادامه داد: بخش دوم هوشمندسازی شبکه است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و اردیبهشت سال گذشته در روز صنعت برق، مرکز اسکادا افتتاح شد و در حال حاضر از طریق این مرکز بیش از ۳۵۱ نقطه پایش و مدیریت می‌شود و مدیریت هوشمند شبکه در استان فعال است مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: در این راستا پست‌های زمینی عمومی که تغذیه‌کننده مشترکین شهر همدان است تجهیز می‌شوند که در حال حاضر آخرین تکنولوژی‌های دنیا را در این پست‌ها به کار گرفته‌ایم. وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در بخش هوشمندسازی انجام شده و در این حوزه رفتار بار و مدیریت شبکه و مدیریت سمت مصرف کننده در حال انجام است گفت: محور دوم قابلیت اطمینان است که در این راستا نیز در بخش فشار ضعیف و ۲۰ کیلوولت ۳ هزار پایه مشکل‌دار تعویض شد. سهرابی بیدار با اشاره به تبدیل سیم‌های مسی به کابل خودنگهدار تصریح کرد: در این حوزه نقاط مستعد سرقت در اولویت قرار دارد تا از آسیب‌ها جلوگیری شود و امسال نیز برنامه تهیه ۶۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار برگزار شده است. وی اظهار کرد: از طریق سامانه نیز چاوش کنترل وضعیت ولتاژ شبکه را داریم که در منطقه‌ای ولتاژ ضعیف نباشد و اطمینان حاصل کنیم که برق استان همدان استاندارد است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه در راستای قابلیت اطمینان شبکه به سمت استفاده از خط گرم رفته‌ایم و این امر در حال حاضر با استفاده از پیمانکار انجام می‌شود گفت: محور سوم بهره‌وری است که اقدامات ما باید یک پیوست بهره‌وری داشته باشد و از دانش روز استفاده شود وی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان به عنوان ۳ شرکت پایلوت مطالعات بهره‌وری است خاطرنشان کرد: مشتری مداری و ارتباط دوسویه با مشترکین محور چهارم و مهم برنامه‌های ماست که در این زمینه از همه ابزارهای لازم استفاده شده که از جمله می‌توان به اپلیکیشن «برق من» اشاره کرد، با استفاده از این مهم درخواست‌های مشترکین در کوتاه‌ترین زمان پیگیری و پاسخ داده می‌شود. سهرابی‌بیدار با بیان اینکه این چهار محور ما را به سمت توزیع برق مطمئن و پایدار می‌رساند گفت: سال گذشته وزارت نیرو با ۱۰۰ برنامه عملیاتی در ارکان صنعت برق، ورود کرد تا مشکلات پیش آمده در پیک بار ۱۴۰۰ را رفع کند و امسال نیز با استفاده از تجربه به دست آمده با ۱۴۰ برنامه وارد پیک بار تابستان و مدیریت آن شد. وی تصریح کرد: در تابستان با توجه به ورود سیستم‌های سرمایشی به مدار، مصرف کشاورزان و کاهش ضریب قدرت انتقال در شبکه، مصرف برق افزایش می‌یابد بنابراین بحث مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در مصرف برق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به مصوبه هیئت وزیران یادآور شد: بر اساس این مصوبه و با توجه به عقد تفاهمنامه‌های همکاری، مشترکین کشاورزی با خاموش کردن الکتروموتور خود به مدت پنج ساعت در اوج بار، قبض برق آنها رایگان می‌شود وی گفت: در بخش صنعت نیز صنایع خرد هیچ محدودیتی برای مصرف ندارند اما صنایع بالای ۵۰۰ کیلووات و شهرک‌های صنعتی برای مدیریت بار می‌توانند یک شیفت کاری خود به روزهای تعطیل و جمعه منتقل کنند. سهرابی‌بیدار با اشاره به اینکه سایر مصارف صنعتی نیز به تناسب نوع تولید می‌توانند در طرح‌های تشویقی مشمول صنعت مشارکت داشته باشند گفت: ادارات نیز موظف هستند در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعات غیر اداری ۶۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند. وی عنوان کرد: برای بخش خانگی نیز مشوق‌هایی برای همراهی مشترکین در نظر گرفته شده که در صورت کاهش مصرف تا ۲۰ برابر هزینه برق مصرفی مشترک پاداش داده می‌شود. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با تاکید بر اینکه خاموشی در مراکز جمعیتی شهرها و روستاها نداریم تصریح کرد: تعمیرات و نگهداری شبکه نیز بر اساس برنامه و به صورت مستمر انجام می‌شود و در صورت وقوع حادثه نیز با تلاش همکاران در کمترین زمان برای رفع مشکل اقدام می‌شود. وی با بیان اینکه همکاران ما همواره در هر شرایطی جهادگرانه ورود کرده‌اند، گفت: از نمونه اقدامات سریع و بدون فوت وقت می‌توان به پروژه برق‌رسانی به ایستگاه پمپاژ تالوار اشاره کرد که طی سه روز برای تأمین آب شرب همدان انجام شد.
پایان پیام/۸۹۰۲۶/
برق
14:02 - 17 تیر 1402

1 بازنشر
67 بازدید




1 پاسخ