زنجان می‌تواند مهد جشن‌های آیینی و ملی و بین‌المللی باشد

کارگردان برجسته کشورمان خطاب به مسئولین ارشد استانی گفت: حیف است که استان زنجان فقط با صنایع دستی شناخته شود، استان زنجان می‌تواند مهد جشن‌های آیینی و ملی و بین‌المللی باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سیدرضا میرکریمی در اکران اختصاصی فیلم سینمایی «نگهبان شب» و آیین تجلیل از استاد علی‌اکبر اصانلو؛ هنرمند پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما با بیان اینکه به عنوان یک شهروند زنجانی که نگران آینده و سرنوشت شهرش بوده، اظهار کرد: با مشاهده فعالیت یک تیم فرهنگی هنری خوب، دلسوز و روشن‌بین به نظر می‌رسد که اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است. میرکریمی خطاب به مسوولین ارشد استانی گفت: حیف است که استان زنجان فقط با صنایع دستی شناخته شود، استان زنجان می‌تواند مهد جشن‌های آیینی و ملی و بین‌المللی باشد.  وی همکاری با بازیگر پیشکسوت استان؛ علی‌اکبر اوصانلو را برای خود افتخاری دانست و گفت: یک شهر وقتی با تشخص شناخته می‌شود که افرادش احساس کنند به یک نسبتی به همدیگر وصل هستند و ادامه داد: اتفاقات مختلف خاطراتی را می‌سازد که افراد را به هم وصل می‌کند و اگر وابستگی فرهنگی نباشد شهر فقط محل تجمع افراد تنهایی خواهد بود که افسرده و مایوس شده‌اند.  فیلمساز برجسته کشور با اشاره به آیین تجلیل از علی‌اکبر اوصانلو گفت: به کسانی که خاطرات را تولید می‌کنند، قصه‌گو می‌گوییم و اینان کسانی هستند که قصه‌های مشترک را بازگو می‌کنند تا بدانیم چرا باید یکدیگر را دوست بداریم و قصه‌گوی خاطرات همدیگر باشیم. ما امروز به بهانه اکران فیلم «نگهبان شب» در کنار هم گرد آمدیم تا از کسی که ۵۰ و چند سال برای ما قصه گفته است، تقدیر کنیم.
وی خاطرنشان شد: کاری که یک قصه‌گو می‌کند و حس نوع‌دوستی که برای وصل شهروندان یک جامعه انجام می‌دهد، در حکم ثروت معنوی است که با قصه‌گویی خود تولید و به جریان می‌اندازد که قابل اندازه‌گیری نیست کارگردان فیلم «نگهبان شب» کسانی را افراد ثروتمند خطاب کرد که قصه‌های زیادی شنیده‌اند و با تأکید بر اینکه در زندگی یک فرصت کوتاه برای زندگی کردن وجود دارد ولی قصه‌ها کمک می‌کنند که چندبار زندگی کنیم و تجربه مضاعف معنوی به‌دست آوریم. میرکریمی با اشاره به قصه‌ها و سرگذشت‌ جوامع متمدن اظهار داشت: در این جوامع قصه‌گو‌ها هستند که در بزنگاه‌های سخت می‌تواند خوب عمل کند و به لحاظ تجربه معنوی می‌توانند انسان‌ساز باشند.  لازم به یادآوری است، مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «نگهبانِ شب» با حضور کارگردان فیلم؛ سیدرضا میرکریمی و مسئولین ارشد استانی و پیشکسوتان و فعالان فرهنگی هنری استان، برگزار و در این مراسم از علی‌اکبر اوصانلو تجلیل شد. پایان پیام/2308.
میرکریمی
16:55 - 14 تیر 1402

1 بازنشر
64 بازدید



1 پاسخ