عیدی دولت به ورزش رودان/ تکمیل پروژه ای که ۱۶ سال بر زمین مانده بود
پروژه پیست دو و میدانی رودان بعد از ۱۶ سال بلاتکلیفی به اتمام رسید و موجی از شادی را برای اهالی پر افتخار دو و میدانی بهشت جنوب به ارمغان آورد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رودان، عملیات اجرایی پروژه پیست دو و میدانی مجموعه ورزشی شهید چمران رودان در سال ۸۵ آغاز شد و پس از انجام مرحله زیر سازی و بتن ریزی بعد از چند ماه به دلایل مختلف به حال خود رها شد. بعد از آن هر ساله اهالی ورزش رودان تکمیل این طرح را خواستار شدند اما هیچ حرکت مثبتی طی این سال ها صورت نگرفت و این در حالی بود که دونده های رودانی با تمرین در زمین های سنگلاخی بیرون شهر، مدال های متعددی را در رقابت های کشوری و بین المللی بر گردن آویختند تا این منطقه مبدل به قطب اول دو و میدانی جنوب کشور شود. حالا در اسفند ماه ۱۴۰۱ بعد از ۱۶ سال چشم انتظاری و گذر از چند نسل ورزشکار دو و میدانی رودان این طرح در دولت سیزدهم و تنها طی یک سال به همت مسوولان شهرستانی و استانی به سرانجام رسید و تقدیم دونده های رودان شد. پیست احداث شده جز پنج پیست برتر کشور است عیسی جعفری از پیشکسوتان دو و میدانی رودان در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: اتمام این پیست دو و میدانی مایه بسی خرسندی و خوشحالی فراوان است چرا که انتظار ۱۶ ساله ما بالاخره به نتیجه رسید. وی افزود: طی این سالهای جوانان ما با تمرین در زمین های خاکی و سنگ خالی به قهرمانی رسیدند و اگر این پیست را ما در همان سال اجرا پروژه داشته ایم هم اکنون رودان ده ها قهرمانی آسیایی داشت. جعفری تصریح کرد: جای دارد همه مسوولانی شهرستانی و استانی که طی این سالها برای تحقق این آرزوی دیرینه ورزشکاران دو و میدانی تلاش کردند، قدر دانی کنم.
وی بیان داشت: به خودم به عنوان عضو کوچکی از اهالی ورزش رودان می بالم که در کنار ما عزیزان مسوولی هستند که همچون ما سنگ ورزش شهرستان را به سینه می زنند و از هیچ تلاشی برای توسعه ورزش دریغ نمی کنند این مربی دو و میدانی رودان خاطر نشان کرد: قطعا ورزشکاران دو و میدانی رودان هم با کسب مدال های رنگارنگ قدر دان این زحمت خواهند بود. وی گفت: رودان قطب استعداد های دو و میدانی در شرق کشور است و اگر زیر ساخت های لازم را در گذشته داشتیم قطعا الان قهرمان آسیا از رودان بود. جعفری اضافه کرد: این پیست به بهترین شکل ممکن طراحی شده است و به جرات می توان گفت جز 5 پیست دو و میدانی خوب کشور است. روز های پر رنج مان به پایان رسید حسین درویشی از مدال آوران دو و میدانی رودان هم در گفت و گو با خبرنگار فارس در رودان تصریح کرد: بنده سابقه دعوت به اردوی تیم های ملی نوجوانان و جوانان کشور را در کارنامه دارم و این در حالی بود که حتی برای یک تمرین باید به بندرعباس رفت و آمد می کردم. وی افزود: سختی های فراوان را در این راه متحمل شدیم و حالا رنج هایمان با آماده شدن پیست دو و میدانی رودان به پایان رسیده است. درویشی بیان داشت: حالا وقت آن است که خودمان را نشان بدهیم و تلاش کنیم تا نام رودان و هرمزگان را در رقابت های کشوری و بین المللی طنین انداز کنیم.
با تکمیل پیست، آینده درخشانی در انتظار دو و میدانی رودان است علی غلامشاهی مربی دو و میدانی شهرستان رودان هم در گفتگو با خبرنگار فارس در رودان اظهار داشت: برای اتمام این پیست دو دهه زحمت کشیده شده و هر چند که به دوره ما نرسید اما خداوند متعال را شاکرم که حالا نسل جدید از آن استفاده می کنند وی افزود: اطمینان دارم با افتتاح این پیست و با حضور مربیان با دانش قطعا آینده درخشانی در انتظار دو میدانی رودان خواهد بود. وی گفت: از تمامی پیشکسوتان دو و میدانی خواهش دارم به میدان بیایند و کمک کنند تا دو و میدانی رودان بیشتر از گذشته بدرخشد. این طرح با ۶ میلیارد تومان اعتبار به اتمام رسید امیر دهباشی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رودان هم در گفت و گو با خبرنگار فارس در رودان اظهار داشت: عملیات اجرایی پروژه پیست دو و میدانی مجموعه ورزشی شهید چمران رودان پس از ۱۶ سال هم اکنون با پیگیری مسوولان استانی و شهرستانی به اتمام رسیده است. وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان تکمیل شده و تقدیم ورزشکاران پر افتخار دو و میدانی رودان خواهد شد. وی در پایان از تلاش های مدیر کل ورزش و جوانان هرمزگان، فرماندار رودان ، امام جمعه رودان، نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و همراهی همه جانبه ورزشکاران قدردانی کرد. پایان پیام/۸۸۰۵۹.
11:15 - 29 اسفند 1401