شبکه برق روستاهای مهدی‌شهر بهسازی شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: شبکه برق فشار ضعیف هوایی سیمی روستاهای شهرستان مهدی‌شهر به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدمحمد حسینی‌نژاد، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان پیش از ظهر امروز در دیدار با فرماندار مهدی‌شهر، با عنوان اینکه حدود هشت درصد تأسیسات صنعت توزیع برق استان به شهرستان مهدی‌شهر اختصاص دارد، گفت: هم‌اینک 456 کیلومتر شبکه 20 کیلوولت در این شهرستان وجود دارد و 9 درصد ایستگاه‌های توزیع برق نیز برای تغذیه برق اشتراک‌های شهرستان مهدی‌شهر در مدار قرار دارند. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: چهار درصد انرژی برق استان سمنان در شهرستان مهدی‌شهر استفاده می‌شود. وی با اشاره به اینکه عملیات جایگزینی کابل خودنگهدار به جای شبکه سیمی در دستور کار این شرکت قرار دارد، افزود: شبکه فشار ضعیف هوایی سیمی روستاهای این شهرستان به کابل خودنگهدار مبدل شده و تا آخر امسال نیز شبکه سیم مسی شهرهای مهدی‌شهر، شهمیرزاد و درجزین کابلی می‌شود. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان یادآور شد: با توجه به فصل زمستان و وجود محدودیت در بخش گاز، مدیریت پیک بار زمستان اهمیت بسیاری داشته و دستگاه‌های اجرایی و مشترکان صنعتی، تجاری، خانگی، کشاورزی و عمومی هر کدام به نوبه خود باید ایفای نقش کرده و طرح تعدیل روشنایی معابر نیز در راستای مدیریت اوج بار در استان به اجرا درآمده است.
مجتبی اقوامی‌پناه، فرماندار مهدی‌شهر هم از تعامل بسیار ارزشمند صنعت توزیع برق استان در رسیدگی سریع به تقاضاها و بررسی مشکلات مردمی اظهار خرسندی و بیان کرد: نعمت برق زیرساختِ زیرساخت‌ها محسوب می‌شود و همه باید در راستای استفاده بهینه از آن و مدیریت مصرف اهتمام ورزیم پایان پیام/74002/م/.
توزیع برق سمنان
12:05 - 14 دی 1401

1 بازنشر
10 بازدید


1 پاسخ