سیستم گرمایشی ۲ هزار و ۹۵ مدرسه در کردستان استانداردسازی شده است

مدیرکل نوسازی مدارس کردستان گفت: تاکنون استانداردسازی سیستم گرمایشی ۲ هزار و ۹۵ مدرسه و ۶ هزار و ۳۲۵ کلاس درس در استان انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماجد احمدی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان در سنندج،  تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی، تخریب و بازسازی و مقاوم سازی، سیستم استاندارد سازی و تغییر سیستم گرمایشی مدارس از نفتی به گازی، کمک به تجهیزات مناطق محروم را از اقدامات سازمان نوسازی عنوان کرد و گفت: احداث و نوسازی تعداد ۵۶۲ پروژه آموزشی آغاز شده و تعداد ۲۶۵ پروژه تحویل شده و مابقی پروژه ها تا اوایل مهر امسال تحویل و واگذار می شود. به گفته وی، تکمیل فضای آموزشی نیمه‌تمام در شهرها ۵۰ درصد از سوی خیران و ۵۰ درصد از سوی نوسازی تامین خواهد شد. وی افزود: منابع و اعتبارات تخریب و بازسازی مدارس غیراستاندارد صد درصد جذب شده و ۸۶،۶ درصد اعتبارات ملی تخصیص یافته است. مدیرکل نوسازی مدارس استان کردستان گفت: روند اعتبارات استانی از سال ۹۳ تاکنون روند صعودی داشته است. وی یادآورشد: تعداد ۴۷ پروژه در مناطق ۱۶گانه آموزشی در قالب ۲۲۲ کلاس درس در دست احداث است امید است بزودی آماده واگذاری و بهره‌برداری قرار گیرد. احمدی با اشاره به حذف و ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی گفت: تا پایان ۱۴۰۱ در راستای پیشگیری از بروز حوادث برای دانش آموزان ، ایمن سازی فضاهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی مدارس کانکسی باید حذف شوند.
وی با اشاره به تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان جهت تخریب و بازسازی مدارس استان تصریح کرد: ۱۲۰ میلیارد تومان از منابع کشوری، ۶۰ میلیارد تومان از محل فروش املاک و مابقی از منابع نفت و گاز برای این امر در نظرگرفته شده است مدیرکل نوسازی مدارس استان کردستان افزود: در سال جاری ۲۸۴ میلیارد تومان اعتبارات به پروژه‌های مدرس‌ سازی تخصیص یافته است. وی اضافه کرد: در روستاهایی که خیران ۳۰ درصد هزینه‌های پروژه‌ها را تامین کرده دولت مکلف است ۷۰ درصد هزینه‌ها را پرداخت کند. انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵.
سیستم گرمایشی
09:16 - 23 مرداد 1401

1 بازنشر
31 بازدید




1 پاسخ