امیدآفرینی مهمترین مصداق جهاد تبیین است/ خواص در بیان پیشرفت‌ها لکنت زبان نداشته باشند

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری گفت: بهترین جهاد تبیین اصحاب رسانه برای جلوگیری از ناامیدی این است که در کنار انتقادهای سازنده نکات مثبت را هم برای مردم بیان کنند.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید مصطفی هاشمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: رهبر انقلاب اسلامی از خواص جامعه علی‌الخصوص حوزویان و دانشگاهیان انتظار دارند جهاد تبیین را برای مردم روشنگری کنند. رئیس حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برخی روحانیون، ائمه جمعه و اساتید حوزه و دانشگاه فقط در کتاب‌ها و سخنرانی‌ها به جهاد تبیین می‌پردازند و در عمل کاری انجام نمی‌دهند. دوگانگی در حرف و عمل مسئولان مردم را مأیوس می‌کند هاشمی افزود: مسئولان باید با فعل خود جهاد تبیین را بیان کنند و تناقض حرف و عمل نداشته باشند زیرا یکی از عوامل مهم یاس مردم، دوگانگی کلام و رفتار مسئولان است و مهم‌ترین جهاد تبیین نیز جلوگیری از یاس و ناامیدی است. وی با بیان اینکه صداقت مسئولان سبب دلدادگی بیشتر به انقلاب می‌شود، بیان کرد: لازم است مسئولان به نسل جوان اعتماد کنند و اجازه دهند جوانان تخصص و مهارت خود را به منصه ظهور بگذارند و به خاطر عمل ما از دین گریزان نشوند. تحلیل‌گر مسائل سیاسی اصحاب رسانه را بازوی اصلی مسئولان دانست و ادامه داد: در برخی موارد اصحاب رسانه و افراد انقلابی و دلسوز فقط نیمه خالی لیوان را می‌بینند و در بیان موفقیت‌ها و نقاط مثبت صراحت لحنی ندارند و گاها تلاش مسئولان به علت هوای نفس و نداشتن تقوای سیاسی دیده نمی‌شود.
هاشمی گفت: بهترین جهاد تبیین اصحاب رسانه برای جلوگیری از ناامیدی این است که در کنار انتقادهای سازنده نکات مثبت را هم برای مردم بیان کنند و این یکی از مهم‌ترین اولویت‌های اصحاب رسانه است وی در پایان از مسئولان خواست: شان و شئونات کاذب را کنار بگذارید و بین مردم بروید، حرف جوانان کف خیابان را بشنوید و برای خدمتگزاری این مردم تلاش کنید. انتهای پیام/68035.
مصطفی هاشمی
22:21 - 1 جولای 2022

1 بازنشر
30 بازدید




1 پاسخ