راهکار کاهش اعتیاد در گیلان چیست؟

به گفته سرپرست اداره کل بهزیستی گیلان، گیلان در مبارزه با مواد مخدر رتبه هفتم را در کشور دارد و یکی از علل نخست طلاق توافقی در گیلان اعتیاد است اما عمده دلایل آن‌عدم فرهنگ‌سازی، بیکاری و عدم آموزش وعدم حساسیت همه آحاد به روش‌های پیشگیرانه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سیدمهدی خدمت بین دانا ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن اجلاس اداره کل با محوریت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به آسیب‌های اعتیاد در جامعه اظهار کرد: علت نخست طلاق توافقی در گیلان اعتیاد است.  وی با اشاره به دلایل بروز اعتیاد در جامعه افزود: دلیل افزایش اعتیاد در گیلان به عوامل زیادی مرتبط است، اما عمده دلایل آن‌عدم فرهنگ‌سازی، بیکاری و عدم آموزش وعدم حساسیت همه آحاد به روش‌های پیشگیرانه است. سرپرست اداره کل بهزیستی گیلان بر ضرورت افزایش مراقبت‌ها به‌ویژه از سوی خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: اعتیاد پشت در تمام خانه‌ها است و فرهنگ‌سازی و آموزش مستمر همه‌جانبه را می‌طلبد.  خدمت بین دانا از کاهش سن اعتیاد در استان خبر داد و بیان کرد: سن اعتیاد در گیلان کاهش‌یافته و متاسفانه سرعت گرایش بانوان به اعتیاد در استان در حال افزایش است.  وی با اشاره به بیشترین مصرف فراوانی مواد افیونی و روان‌گردان در گیلان افزود: مصرف گل در گیلان بیشترین سهم را در سبد مواد مخدر گیلان تشکیل می‌دهد.  سرپرست اداره کل بهزیستی گیلان با اذعان به اینکه در حال حاضر ۷۷۸ بیمار در مراکز روانی بهزیستی بستری و تحت مداوا هستند، گفت: یکی از عمده قشرهای بستری در این مراکز بیماران معتاد است.
خدمت بین دانا از تکمیل ظرفیت پذیرش معتادین در مراکز تحت حمایت بهزیستی استان خبر داد و بیان کرد: مراکز ترک اعتیاد در این استان تکمیل و گاها بیش‌ازحد ظرفیت است و بعضاً بیماران برای معالجه در راه‌روها بستری و مداوا می‌شوند  وی با بیان اینکه بهزیستی استان از ارائه مجوز ترک اعتیاد در رشت ممانعت به عمل می‌آورد، گفت: ۵۷ ترک اعتیاد در گیلان به ۴۸ مرکز کاهش‌یافته که دلیل آن برخی از تخلفات و فرصتی برای رفع نقیصه‌ها بوده است.  سرپرست اداره کل بهزیستی گیلان با اشاره به میزان بودجه بهزیستی در حوزه پیشگیری افزود: بودجه مواد مخدر این سازمان در گیلان ۲۳۱ میلیون برای پیشگیری است.  خدمت بین دانا با بیان اینکه گیلان در مبارزه با مواد مخدر رتبه هفتم را در کشور دارد، گفت: بسیاری از فرزندان مهارت نه گفتن را ندارند و افزایش اعتمادبه‌نفس و فرهنگ‌سازی در حوزه اعتیاد از مؤثرترین اقدام در جهت کاهش معتادین است.  انتهای پیام/۸۴۰۰۸.
ترک اعتیاد
13:48 - 1 تیر 1401

1 بازنشر
68 بازدید




1 پاسخ