بررسی 2 انتصاب خارج از تشریفات در چهارمحال و بختیاری/ نتیجه تا 14 روز دیگر اعلام می‌شود

مدیرکل بازرسی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲ مورد انتصابات استانی خارج از تشریفات انجام شده که از طرف تهران صورت گرفته و بخشی که مربوط به استان بود در حال بررسی است و نتیجه آن تا ۲ هفته آینده اعلام می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، علی احمدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه سال گذشته  ۹۳ بازرسی موردی و یک مورد بازرسی فوق‌العاده انجام شده است، گفت: ۲۴۵ گزارش از دستگاه‌ها رسیده که ۴۸ گزارش تعقیب کیفری برای ۱۶۳ نفر از مدیران و کارکنان دولتی تهیه شده است. مدیرکل بازرسی چهارمحال و بختیاری افزود:  ۹۶ گزارش تعقیب اداری و انتظامی نیز برای ۴۲۴ مدیر و کارمند استان تهیه شده است. تضییع بیت‌المال و تصرف غیرقانونی اموال بیشترین تخلفات مدیران وی بیشترین تخلف مدیران استانی را تضییع بیت‌المال و تصرف غیرقانونی اموال دانست و افزود: بیشترین تخلفات از حوزه بندهای ۳۸ گانه ماده ۸ قانون تخلفات اداری است که ۱۶۲ مورد مربوط به کم‌کاری و سهل‌انگاری کارکنان در وظایفشان و ۲۲۱ مورد نیز نقض قوانین و مقررات ثبت شده است. احمدی ادامه داد: ۲ مورد انتصابات استانی خارج از تشریفات انجام شده که از طرف تهران صورت گرفته و بخشی که مربوط به استان بود در حال بررسی است و نتیجه آن تا ۲ هفته آینده اعلام می‌شود. تخلف رشوه‌گیری پزشکان بیشترین مراجعه به بازرسی را داشته است مدیرکل بازرسی استان به اخذ پول زیرمیزی توسط پزشکان اشاره کرد و گفت: این تخلف یکی از مواردی است که بسیار به ما اعلام شده اما از آنجایی که مستندات خاصی برای این تخلف ارائه نشده و شاکی خصوصی وجود نداشته نتوانستیم به صورت قانونی برخورد کنیم اما به مراجع ذیربط تذکرات لازم داده شده است تا از ادامه این روند جلوگیری شود.
وی بیان داشت: سال گذشته حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اضافه پرداخت به پزشکان قراردادی در مراکز بهداشتی استان داشتیم که از حقوقشان کسر و به بودجه دانشگاه بازگشت داده شد بازگشت اعتبارات طرح بن_بروجن به بیت‌المال احمدی در پایان به تخلفات صورت گرفته  در طرح بن_بروجن  اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۲ الی ۳ مورد اصلاحیه در پروژه صورت گرفت که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در یکی از پرونده‌ها به نام صورت وضعیت پروژه ایستگاه احداث پمپاژ شماره۲ و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در پرونده ضبط ضمانت‌نامه‌های شرکت طرف قرارداد پروژه به بیت‌المال بازگردانده شد و ۲ میلیارد تومان صرفه‌جویی در اعتبارات صورت گرفت. انتهای پیام/۶۸۰۳۶.
بازرسی- تبریز
17:22 - 29 خرداد 1401

1 بازنشر
17 بازدید




1 پاسخ