برپایی نمایشگاه قرآن و عترت تا ۱۰ اردیبهشت در مازندران

نمایشگاه قرآن و عترت مازندران با حضور آیت‌الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، مدیرحوزه هنری ، مسوولان ستان و موسسات و مراکز قرآنی در مجتمع فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران آغاز به کار کرد و تا ۱۰ اردیبهشت برپا است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران  به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  در آئین افتتاحیه نمایشگاه قرآن و عترت مازندران درباره این نمایشگاه، اظهار کرد: خرسندیم که با تدبیر ستاد ملی مدیریت کرونا و تحقق واکسیناسیون عمومی هموطنان شریف ایران اسلامی به ویژه مردم فهیم مازندران برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و هنری به‌صورت حضوری درحال برگزاری است. وی با قدردانی از حضور نماینده ولی فقیه درمازندران در آئین افتتاحیه این رویداد فرهنگی استان، بیان کرد: نمایشگاه قرآن و عترت مازندران تا دهم اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ در مجتمع فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران واقع در میدان امام خمینی(ره) ساری میزبان عموم علاقه‌مندان خواهد بود.  این مسوول تصریح کرد:  با مشارکت گسترده اداره کل تبلیغات اسلامی ، حوزه هنری ، بسیج هنرمندان سپاه کربلا، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ، سازمان بهزیستی ، حوزه علمیه خواهران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل آموزش و پروزش ،بنیاد قرآن و معارف اسلامی، اداره کل اوقاف و امورخیریه  مازندران و موسسات نورالهدی ساری و گنجینه نور عرش قائم شهر در حال برگزاری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: نمایشگاه قرآن  عترت مازندران از سری برنامه‌های هفته قرآن و همچنین جشنواره قرآن و عترت استان است که به‌عنوان یک رویداد مهم فرهنگی طی ماه مبارک رمضان امسال و پس از وقفه‌ای چند ساله در راستای ترویج فرهنگ قرآنی برپا شد زارع با اعلام برخی از برنامه‌های فرهنگی و هنری قرآنی پیش‌بینی شده در سطح استان، اظهار کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی فقط مختص به ماه مبارک رمضان نبوده و لازم است در همه ایام به ترویج فرهنگ قرآن و عترت توجه داشت. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی برای اقشار مختلف جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان را یک ضرورت دانست و افزود: در زمینه تنوع و تعدد برنامه‌های قرآنی محدودیت قائل نیستیم و تلاش داریم با همراهی فعالان قرآنی و استفاده از ظرفیت هنرمندان یک جریان‌سازی قرآنی در جای جای استان ایجاد کنیم. زارع از برگزاری جشنواره قرآن و عترت در ۵ رشته : قرآنی ،سینمایی ،ادبی ، نمایش و هنری ، همچنین؛ ایجاد بخش ویژه گفتمان جهاد تبیین از منظر قرآن کریم و ارائه زنده آثار هنری توسط هنرمندان در حاشیه نمایشگاه خبر داد و گفت: برگزاری مسابقات قرآن بخوان و جایزه بگیر، نقاشی و سرگرمی ویژه دانش آموزان  بخش کارگاهی و جشنواره‌ای، تجلیل از فعالان قرآنی را نیز در دستور کار داریم. انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ.
ارشاد
13:51 - 5 اردیبهشت 1401

1 بازنشر
16 بازدید




1 پاسخ