تامین اعتبار ۸۵۰ میلیارد ریالی پروژه‌ها توسط صندوق کارآفرینی امید

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: در سطح کشور ۷۰۰ طرح استانی قابل توجه به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال اجرا شده که تامین اعتبار ۸۵۰ میلیارد ریال بر عهده صندوق کارآفرینی امید بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عبدالله رضایی امشب در دیدار با استاندار اردبیل اظهار کرد: در سطح کشور ۷۰۰ طرح استانی قابل توجه به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال اجرا شده که تامین اعتبار ۸۵۰ میلیارد ریال بر عهده صندوق کارآفرینی امید بوده است. وی افزود: با توجه به وظیفه صندوق کارآفرینی امید در تلاش هستیم تا از پروژه‌های مهمی که با اشتغال‌زایی، نور امید را در دل خانواده‌ها روشن می‌کنند، حمایت نماییم. مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: سامانه کارآمد جزء ۲ راه ارتباطی با صندوق کارآفرینی امید است که طرح‌هایی به ارزش ۳۸ هزار میلیارد ریال در این سامانه ثبت شده بود که به تعدادی از این طرح‌ها پاسخ داده شده و در مجموع ۱۴ هزار میلیارد ریال پرداخت شد. رضایی ادامه داد: بعد از انتخابات ریاست جمهوری، سفرهای پر برکت استانی رئیس جمهور آغاز گردید که در طول هر سفر نامه‌ها و تلفن‌های بسیاری از سوی مردم عزیز واصل شده و در طول این مدت، به درخواست‌های بسیاری پاسخ دادیم و صندوق کارآفرینی امید در این حوزه پیشگام و پیشرو است.  یک هزار واحد تولیدی غیرفعال به چرخه تولید برمی‌گردند وی تصریح کرد: در سطح کشور ۱۷۶ هزار واحد اقتصادی و تولیدی وجود دارد که از این تعداد ۳۵ هزار واحد غیرفعال بوده و راه‌اندازی یک هزار واحد بر عهده صندوق کارآفرینی امید است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به پایین بودن سرانه درآمد استان اردبیل از حد نصاب کشوری بیان داشت: استان اردبیل یکی از تولیدکنندگان اصلی اقلام اساسی کشور محسوب می‌شود که متاسفانه در گذشته به این جایگاه ویژه و مهم استان توجه نشده است ولی در حال حاضر طرح‌هایی در دولت در حال تدوین است که توجهات مناسبی صورت خواهد گرفت و در بخش‌هایی همچون سرانه درآمد تاثیر بسزایی خواهد داشت وی تشریح کرد: باتوجه به جمیعت استان اردبیل اختصاص منابع اعتباری از سوی صندوق کارآفرینی امید به استان بیشتر از حد نصاب می‌باشد. به گزارش خبرگزاری فارس اردبیل، عبداله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بعدازظهر امروز طی یک سفر دو روزه وارد استان اردبیل شد که در ادامه سفر فردا از شهرستان کوثر و برخی واحدهای تولیدی اردبیل بازدید خواهد کرد. انتهای پیام/3463/.
غغ
21:05 - 16 بهمن 1400

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ