ادامه موج‌سواری کرونا دلتا در کرمانشاه/ آمار بستری‌‌ها به مرز ۱۴۰۰ نفر رسید

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از افزایش آمار بستری‌های کرونایی در استان خبر داد و گفت: هم‌اکنون یک‌هزار و ۳۹۶ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
مهدی محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص آخرین اخبار کرونایی استان اظهار داشت: رکورد تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان امروز باری دیگر شکسته شد و از همه پیک‌های گذشته بالاتر رفت. وی از شناسایی ۱۴۵ مورد بیمار بستری و ۵۳۸ بیمار مثبت بستری طی شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: در مدت مذکور ۳۴۲ بیمار جدید با علائم بیماری کرونا بستری و ۲۴۳ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند. رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: متأسفانه با ثبت چهار مورد فوتی با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جانباختگان استان به ۲ هزار و ۱۲۲ نفر رسید. وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۵۴۳ بیمار برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شده‌اند، افزود: هم‌اکنون یک‌هزار و ۳۹۶ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۲۰۱ نفر از این تعداد روی تخت‌های آی‌.سی.یو در بخش‌های مراقبت‌های ویژه خدمات درمانی دریافت می‌کنند و ۳۳ نفر هم با حال وخیم به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند. محمدی گفت: در بیمارستان‌های استان یک‌هزار و ۲۹۶ تخت برای بیماران کرونایی آماده شده بود که در حال حاضر نسبت به تعداد بیماران بستری ۱۰۰ تخت کم‌تر است. وی از راه‌اندازی بیمارستان سیار سپاه در استان خبر داد و گفت: امروز بیمارستان سپاه برای خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی وارد مدار شد.
محمدی تصریح کرد: افزایش تعداد تخت‌ها با سرعت بیماران نیاز به بستری همخوانی ندارد، بنابراین همان موضوع پیشگیری بهتر از درمان واقعا در این وضعیت از هر زمان دیگر از اهمیت بالایی برخوردار است انتهای پیام/پ.
بستری بیماران کرونایی  در بخش  آی سی یو بیمارستان 5 آذر گرگان
09:57 - 3 شهریور 1400

1 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ