بیش از ۳۰۰ نیروی عملیاتی هلال احمر تهران در آماده‌باش زمستانی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران از حضور بیش از ۳۰۰ نیروی عملیاتی این جمعیت در طی شبانه‌روز در ایام زمستان و برای هرگونه امدادرسانی احتمالی از سوی پایگاه‌های مختلف این جمعیت خبر داد.
شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودهن در حاشیه بازدید از امکانات و تجهیزات تیم‌های عملیاتی واکنش سریع استان و هلال احمر شهرستان دماوند که برای مقابله با حوادث و بلایا در فصل زمستان آماده شده‌اند، اظهار کرد: در راستای آمادگی بیشتر برای حوادث و سوانح مختلف به خصوص در فصل زمستان، هم راستا با سایر نهادها و دستگاه‌های خدمت رسان دیگر، جمعیت هلال احمر هم در آماده‌باش کامل برای خدمات رسانی به هموطنان در آذرماه همچنین فصل زمستان قرار گرفت. وی گفت: بیش از ۳۰۰ نیروی عملیاتی در ۳۰ پایگاه امداد و نجات هلال احمر در سطح استان تهران و با همراهی بیش از ۱۰۰ خودرو از جمله آمبولانس، خودرو نجات و غیره به صورت شبانه روزی آماده خدمات‌رسانی در فصل سرما و زمستان خواهند بود. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران تصریح کرد: تمامی نیروهای عملیاتی به صورت شبانه‌روزی در پایگاه‌ها حضور دارند تا در کمترین زمان ممکن، بهترین و سریع‌ترین خدمات را در زمان وقوع حوادث و سوانح مختلف به هموطنان ارائه دهند. فتحی با اشاره به برگزاری دوره‌های بازآموزی متفاوت برای نیروهای عملیاتی کادر و داوطلب، ادامه داد: با تعامل موجود با سایر دستگاه‌ها و ارگان‌های امدادی و خدماتی، آمادگی کامل برای عملیات در حوادث به خصوص در فصل زمستان را داریم.
وی تأکید کرد: هموطنان می‌توانند برای دریافت خدمات امدادی در صورت وقوع حادثه در جاده‌ها و کوهستان‌ها با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند انتهای پیام/۶۷۰۲۹/م/س.
هلال احمر تهران آماده خدمت‌رسانی در زمستان
15:34 - 12 آذر 1399

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ