۱۱۲ پروژه تا پایان سال در تهران باید به بهره‌برداری برسد/ پرداخت ۴۰ درصد تسهیلات کرونا در تهران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: ۶۲ پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی و ۵۰ پروژه عمرانی در استان تهران باید تا پایان سال به افتتاح برسد که در این زمینه فرمانداری‌ها توجه ویژه داشته باشند تا در موعد مقرر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران روز پنج‌شنبه در جلسه ویدئو کنفرانس با فرمانداران در محل استاندرای، اظهار کرد: ارزیابی شش ماهه از عملکرد فرمانداری‌ها در حوزه اقتصادی انجام شده است و باید پاسخگوی مکاتبات حوزه معاونت اقتصادی باشند تا اخبار و اطلاعات به موقع تجمیع شود. وی با اشاره به تحقق ۵۴ درصدی اشتغال تعهد شده استان تهران گفت: ظرفیت کارگروه‌های شهرستانی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی به کار گرفته شود.  معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران افزود: برای تسهیل صدور موافقت اصولی مجتمع‌های صنفی با توجه به مشکلات شهرستان‌ها، پروسه‌ای در شورای برنامه‌ریزی به تصویب رسید که بر اساس آن متقاضیان از طریق سازمان صنعت شهرستان تقاضای خود را به فرماندار برای طرح در کمیته برنامه‌ریزی ارائه می‌دهند و اگر مورد تأیید بود به شکل مصوبه کمیته شهرستان به سازمان مدیریت ارجاع داده می‌شود تا در دستورکار شورای برنامه‌ریزی قرار گیرد که حتماً باید این فرآیند به درستی انجام شود. عسگری عنوان کرد: بر اساس اعلام وزارت کشور ۶۲ پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی و ۵۰ پروژه عمرانی در استان تهران باید تا پایان سال به افتتاح برسد که در این زمینه فرمانداری‌ها توجه ویژه داشته باشند تا پروژه‌ها در موعد مقرر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت کارگروه‌های شهرستانی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی گفت: اشتغال تعهد شده امسال در استان تهران ۹۶ هزار شغل است که تاکنون ۵۴ درصد این برنامه عملیاتی شده و باید همه شهرستان‌ها برای تحقق این مهم فعال عمل کنند معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد تسهیلات کرونا در استان تهران پرداخت شده البته هنوز سهم استان باقی است که بانک‌های شهرستان‌ها در این زمینه باید توجیه شوند تا اصلاحیه‌ها و گشایش‌های اقتصادی شیوه‌نامه‌های جدید مورد توجه قرار گیرد. انتهای پیام/۶۷۰۵۲/پ/س.
پروژه تقاطع غیرهمسطح نقش مهمی در بهبود کیفیت ترافیک شهری دارد.
01:57 - 13 نوامبر 2020

1 بازنشر
13 بازدید




1 پاسخ