12 سورتی پرواز در یک روز برای اطفای حریق در توسکستان/ درختان سبز به ندرت سوخته‌اند

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: تا ظهر امروز 12 سورتی پرواز از سوی دو بالگرد حاضر در منطقه آتش‌سوزی توسکستان انجام گرفت که هشت سورتی پرواز به منظور عملیاتی اطفای حریق و آبپاشی و چهار سورتی پرواز برای انتقال نیرو امدادی و تجهیزات صورت گرفت.
سیدرضا قادری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: از صبح امروز جمعه با حضور دکتر هادی حق‌شناس استاندار گلستان، محمد حمیدی فرماندار گرگان، ابوطالب قزلسفلو مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، کنعانی مدیرکل محیط زیست استان، یگان حفاظت منابع طبیعی استان و امدادی هلال احمر جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان برای موضوع اطفا در منطقه حریق تشکیل شد. وی تصریح کرد: در این جلسه هر یک از مدیران آخرین گزارش و وضعیت حوزه ماموریتی خود و نقطه‌نظرات برای تسریع در عملیات اطفای حریق ارائه کردند و هماهنگی و برنامه‌ریزی برای مدیریت بهتر حادثه و تکلیف دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستان گرگان از سوی استاندار مورد تاکید قرار گرفت. مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به شرایط جوی و مه‌آلود بودن صبح در منطقه توسکستان گفت: در صورت مهیا بودن شرایط جوی عملیات پروازی انجام خواهد شد، نیروهای اعزامی منابع طبیعی، محیط زیست، هلال احمر و یگان امدادی حفاظت از منابع طبیعی و نیروهای باتجربه محلی در منطقه دچار آتش با تمام توان در حال مهار و اطفا هستند. قادری خاطرنشان کرد: نکته قابل اهمیت و توجه این است که بیشتر آتش‌سوزی و سوختنی‌ها، برگ‌های خشک، بوته‌های منزول که حالت رزین دارند و درختان سرپا خشک و افتاده است و الحمدالله درختان سرپا سبز به ندرت سوخته‌اند.
گفتنی است افزایش دمای گرگان چند روز اخیر به حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و حضور گردشگران در مناطق جنگلی از دلایل احتمالی آتش‌سوزی است اراضی زیرپوشش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزون بر یک میلیون و ۳۹۷ هزار و ۲۴۴ هکتار است که ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار آن جنگل، ۸۶۲ هزار و ۸۲۵ هکتار مرتع، حدود ۲۰ هزار هکتار ساحل و ۶۲ هزار و ۴۲۰ هکتار زمین‌های مستحدث و موات است. انتهای پیام/2307/خ.
آتش سوزی توسکستان
15:44 - 16 آبان 1399

2 بازنشر
8 بازدید


1 پاسخ