دانش‌آموزان در میدان مبارزه با کرونا| از فعالیت ۷۲ گروه جهادی تا اجرای طرح «نذر هوشمند»

مسئول بسیج دانش‌آموزی خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای شیوع این ویروس منحوس علی‌رغم تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان بسیجی به‌صورت خودجوش هم پای دیگر اقشار وارد میدان شدند و اقدامات بسیار خوبی را در این حوزه رقم زدند.
محسن امانتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، اظهار داشت: در حال حاضر ۷۸ درصد دانش‌آموزان خراسان‌جنوبی عضو بسیج دانش‌آموزی هستند و واحد مقاومت دانش‌آموزی در ۷۳ درصد مدارس استان فعال است. وی از فعالیت ۷۲ گروه جهادی دانش‌آموزی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، عمرانی، و سازندگی خبر داد و بیان داشت: در تابستان امسال هشت هزار و ۶۴۰ نفر روز دانش‌آموز دختر و پسر از ۷۲ مدرسه استان در طرح «هجرت ۳» برای مرمت، زیبا سازی، بهسازی و تولید ملزومات بهداشتی شرکت کردند. از ابتدای شیوع این ویروس منحوس علی‌رغم تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان بسیجی به‌صورت خودجوش هم پای دیگر اقشار وارد میدان شدند   مسئول بسیج دانش‌آموزی خراسان‌جنوبی اشاره‌ای به اقدامات این مجموعه از زمان شیوع کرونا تاکنون کرد و تصریح کرد: از ابتدای شیوع این ویروس منحوس علی‌رغم تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان بسیجی به‌صورت خودجوش هم پای دیگر اقشار وارد میدان شدند و اقدامات بسیار خوبی را در این حوزه رقم زدند.   ضدعفونی و گندزدایی مدارس، فضای اداری آموزش و پرورش و غیره، ضدعفونی معابر و خودروها و غربالگری عمومی بخشی از فعالیت دانش‌آموزان جهادگر در دوران کرونا است   امانتی با اشاره به مشارکت دانش‌آموزان جهادگر در ضدعفونی و گندزدایی مدارس، فضای اداری آموزش و پرورش و غیره، عنوان کرد: تهیه و توزیع پوسترهای تبلیغاتی مقابله با کرونا و پویش نقاشی «درخانه می‌مانیم» از دیگر فعالیت‌های بسیج دانش‌آموزی استان بوده است.
وی ضدعفونی معابر و خودروها و غربالگری عمومی توسط دانش‌آموزان در قالب طرح شهید «بهنام محمدی» را از دیگر اقدامات انجام شده ذکر و تبیین کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان دانش‌آموزان بسیجی و مربیان طرح شهید «بهنام محمدی» به‌صورت جهادی برای مقابله با کرونا وارد میدان شدند مسئول بسیج دانش‌آموزی خراسان‌جنوبی تهیه و توزیع پوسترهای تبلیغاتی مقابله با کرونا، پویش نقاشی با موضوعات «شکست کرونا» را از دیگر اقدامات بسیج دانش‌آموزی استان برشمرد و گفت: حضور دانش‌آموزان بسیجی در بیمارستان‌ها و اهدای گل به بیماران و کادر درمانی و نصب بنر، حضور در فضای مجازی در اطلاع‌رسانی و آموزش و سرگرمی از دیگر اقدامات این قشر است. امانتی از اجرای مرحله سوم طرح «نذر هوشمند» طرحی برای حمایت از همکلاسی‌های نیازمند خبر داد و گفت: در این مرحله که تا آخر آبان‌ماه ادامه دارد، دانش‌آموزان بسیجی با حداقل مبلغ پنج هزار تومان برای خرید تبلت به کمک دانش‌آموزان بی‌بضاعت می‌آیند. انتهای پیام/3403/ح.
ضدعفونی مدارس بجنورد
09:34 - 29 اکتبر 2020

1 بازنشر
7 بازدید


1 پاسخ