ساماندهی 85 گروه جهادی در کارخانجات استان مرکزی از ابتدای شیوع کرونا

مسئول بسیج کارگران وکارخانجات سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، بسیج کارگری استان بیش از 85 گروه جهادی را در کارخانجات و مراکز زیرمجموعه خود سازمان‌دهی کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سرهنگ پاسدار‌ محسن ربیعی ظهر امروز در  مراسم در امتداد رزمایش کمک‌های مؤمنانه اظهار کرد: خوشبختانه کارگران در طول چهل سال انقلاب اسلامی در مقاطع و شرایط مختلف پای کار بوده‌اند و وفاداری خود را همواره به نظام اسلامی و مردم به‌خوبی نشان داده‌اند. وی تصریح کرد: کارگران انقلابی کشور در مقاطعی در عرصه دفاع مقدس با اقدامات بسیار مؤثر و ارزنده‌ای که داشتند نقش‌آفرینی مطلوبی از خود به‌جای گذاشتند که ثمره آن پیروزی‌های چشمگیر در عملیات‌های دفاع مقدس بود. مسئول بسیج کارگران و کارخانجات سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: در شرایطی که کشور نیاز به خدمت‌رسانی در عرصه سازندگی و آبادانی کشور بود بار دیگر کارگران با تمام توان وارد عرصه شدند و دستاوردهای بی‌نظیری از خود بر جای گذاشتند. ربیعی ادامه داد: بیش از دو دهه کشور با یک جنگ اقتصادی از طرف جبهه استکبار روبه رو شده و نقش کارگران در این جنگ اقتصادی بیش از اقشار جامعه سنگین‌تر است و همانند افسرانی در جنگ اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کنند. وی گفت: تعداد ۷ رأس دام سنگین گوساله و ده رأس دام سبک گوسفند به ارزش ریالی ۲۰۰ میلیون تومان به مناسبت عید سعید قربان و در ادامه رزمایش کمک مؤمنانه با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی و نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و بین افراد و خانواده‌ها توزیع شد.
مسئول بسیج کارگران وکارخانجات سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: نامگذاری شعارهای سال توسط مقام معظم رهبری که با محوریت تولید و رونق کالای ایرانی است یک رسالت سنگین بر دوش کارگان قرار داده و خوشبختانه هر ساله شاهد نقش‌آفرینی گسترده کارگران در این عرصه هستیم و امسال هم که مزین به جهش تولید است کارگران با لبیک عمومی به ولی خود با همه توان برای تحقق این شعار تلاش خواهند کرد ربیعی یادآور شد: از ابتدای ویروس کرونا بسیج کارگری استان بیش از 85 گروه جهادی را در کارخانجات و مراکز زیرمجموعه خود سازمان‌دهی کرد و اقدامات مؤثر در راستای مبارزه با ویروس کرونا را در دستور کار خود گذاشت که تولید و توزیع ماسک، تولید لباس بیمارستانی گان، تولید مواد ضدعفونی‌کننده دست و سطوح و ایجاد پایگاه‌های تب سنجی و راه‌اندازی ایستگاه‌های غربالگری از جمله اقدامات مهم این قشر زحمتکش است که آثار و برکات فراوانی به همراه داشته است. انتهای پیام/ح.
ربیعی
11:50 - 11 مرداد 1399

2 بازنشر
9 بازدید




1 پاسخ