مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در تجهیز و توسعه بیمارستان‌های گیلان

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء سپاه پاسداران با تأکید بر تجهیز و توسعه بعضی از بیمارستان‌های استان توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا گفت: تکمیل چند بیمارستان نیمه‌کاره، توسعه بعضی از بیمارستان‌ها به‌مانند رازی و پور سینا ازجمله پروژه‌های بیمارستانی این قرارگاه در استان گیلان است.
سعید محمد امروز در حاشیه بازدید از بیمارستان پورسینا رشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به معضل تخت‌های بیمارستانی در کشور اظهار کرد: کشور جمهوری اسلامی به لحاظ تعداد تخت‌های بیمارستانی نسبت به متوسط جهانی پایین بوده و در بیماری کرونا این نقیصه به‌وضوح مشخص بود. وی با قدردانی از کادر درمانی استان گیلان در کنترل ویروس کرونا در این استان گفت: بعد از شیوع کرونا در این استان کمبود تخت‌های بیمارستانی حس شد ولی با زحمات کادر درمانی، مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و همچنین سپاه قدس گیلان، این ویروس منحوس به بهترین نحو در گیلان کنترل شد. فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا سپاه پاسداران از ورود این قرارگاه به پروژه‌های بیمارستانی خبر داد و افزود: با توجه به نقیصه‌های موجود با مجموعه وزارت بهداشت هم‌فکری کرده و صبح امروز در جلسه با استاندار مقرر شد قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا سپاه پاسداران ساخت بخشی اعظمی از پروژه‌های بیمارستانی را بر عهده بگیرد. محمد با تأکید بر تجهیز و توسعه بعضی از بیمارستان‌های استان توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا بیان کرد: تکمیل چند بیمارستان نیمه‌کاره، توسعه بعضی از بیمارستان‌ها به‌مانند رازی و پورسینا ازجمله پروژه‌های بیمارستانی این قرارگاه در استان گیلان است.
وی یکی از مزایای اجرای پروژه‌های بیمارستانی در گیلان بهبود وضعت تخت بیمارستانی تا دو سال آینده دانست و تصریح کرد: ابتدا باید این طرح‌ها را طراحی کنیم و با توجه به تجربه و تبحر قرارگاه خاتم‌الانبیا در طراحی و ساخت بیمارستان‌ها در اکثر کلان‌شهرها تا دو الی سه سال آینده وضعیت تخت بیمارستانی بهبود پیدا می‌کند انتهای پیام/۸۴۰۰۸/خ.
تخت بیمارستان
11:44 - 24 ژوئن 2020

2 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ