فارس من| برخورد با قاچاقچیان چوب در زنجان جدی‌تر می‌شود

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، با اشاره به افزایش کشفیات قاچاق چوب در زنجان طی سال گذشته گفت: برخورد با قاچاقچیان چوب در زنجان جدی‌تر می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سوژه  «گردن‌هایی که از تنه بی‌جان درختان کلفت‌ترند!/ به داد جنگل‌های زنجان برسید» به عنوان یک مطالبه مردمی در بخش فارس من درج شده است که موضوع را از فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان پیگیر می‌شویم. رضا مهدیون امروز در گفت‌و‌گو با فارس در زنجان با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از قاچاق چوب توسعه گشت‌های موتور سوار در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: این گشت‌ها به صورت ویژه‌تری قاچاق چوب را در دستور کار قرار می‌دهند، چرا که این پرونده‌ها باید بلافاصله رسیدگی شود. فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه استقرار ایست و بازرسی در گلوگاه‌ها نیز به صورت جدی انجام می‌شود، ادامه داد: شماره تماس 1504 به صورت 24 ساعته آمادگی دریافت گزارش‌ها توسط مردم را دارد. وی با اشاره به بازدید مستمر از چوب‌بری‌ها و کارگاه‌ها و محل دپوی چوب ادامه داد: در زمینه صدور اطلاعیه و اطلاع‌رسانی و همکاری در زمینه آموزش هم تعاملات خوبی وجود دارد. مهدیون عنوان کرد: مشکلاتی نیز در زمینه فعالیت در زمینه برخورد با قاچاق وجود دارد که مهم‌ترین آن شامل فعالیت قشر ضعیف در این زمینه است که دلیل خود برای کار در این بخش را فقر و بیکاری می‌خوانند.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به اینکه بی‌اطلاعی و عدم آگاهی از قوانین عامل دیگری در چالش برخورد با متخلفان است، گفت: برخی اطلاع ندارند اما حتی قطع برخی گونه‌ها در باغات شخصی نیز نیازمند دریافت مجوز است وی با اشاره به اینکه با اقدامات انجام شده جو روانی موجب شده تا افراد سوجو نتوانند به راحتی فعالیت کنند، اظهار کرد: در سال‌های اخیر در حوزه پیشگیری اقدامات خوبی انجام شده است. مهدیون با بیان اینکه در سال گذشته نسبت به سال 1397 میزان کشفیات قاچاق چوب در زنجان رشد 25 درصدی داشته است، ادامه داد: از آغاز سال تاکنون نیز کشفیات در این حوزه افزایش مطلوبی داشته است. فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به اینکه قاچاق چوب در استان زنجان بیشتر در شهرستان‌های طارم و بخش قره‌پشتلو شهرستان زنجان اتفاق می‌افتد، بیان کرد: بیشتر گونه‌ قاچاق شده در زنجان از گونه‌های گردو و چنار و در برخی «زالزاک»، «سنجد»، «زبان گنجشک» و ... است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد ایستگاه ایست و بازرسی در ساعات مختلف روز، بازدید کارشناسان از محل‌های دپو، گشت‌های ترکیبی با سایر ادارات یگان امور اراضی محیط زیست و سازمان ملی زمین و مسکن مشاهده کالا و قاچاق و برگزاری دوره برای بهره‌برداری با همکاری بخش‌های مختلف از دیگر اقدامات انجام شده در این بخش است، ادامه داد: برقراری ارتباط با جوامع محلی نیز در دستور کار قرار دارد چرا که بیشتر قاچاقچیان بومیان منطقه هستند انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق/ح.
قاچاق چوب
18:43 - 24 اردیبهشت 1399

2 بازنشر
21 بازدید




1 پاسخ