خروج دام از خراسان‌جنوبی نباید موجب افزایش قیمت گوشت شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: در روزهای پایانی سال برخی متولیان امر خواستار حذف دستورالعمل در خصوص خروج دام از استان شدند که بر مبنای خرد جمعی دستگاه‌های اجرایی تصمیم‌گیری خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، مشیرالحق عابدی ظهر امروز در شانزدهمین نشست کمیسیون تنظیم بازار استان خراسان‌جنوبی با اشاره به دستورالعمل حذف و کاهش سهم استان از میزان دام خروجی زنده به میزان ۲۰ درصد اظهار داشت: سال گذشته با توجه به مصوبه تنظیم بازار استان نظارت عالی بر دام‌های خروجی استان داشتیم. وی افزود: امسال نیز بیش از ۵۰ درصد نسبت به سال قبل از خروج دام زنده جلوگیری شده است، با این نگاه که ابتدا باید گوشت مورد نیاز استان تأمین و مازاد بر نیاز به استان‌های همجوار ارسال شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی عنوان داشت: در روزهای پایانی سال برخی متولیان امر خواستار حذف دستورالعمل مذکور در خصوص خروج دام از استان شدند که بر مبنای خرد جمعی دستگاه‌های اجرایی تصمیم‌گیری خواهد شد. عابدی تاکید کرد: در صورتی که این دستورالعمل حذف شود بایستی حتماً قیمت‌ گوشت قرمز در استان تثبیت شود و نباید ملاک قیمت در خراسان‌جنوبی، استان‌های همجوار باشند. وی افزود: با توجه به پتانسیل و تولیدات دامی استان، همانطور که خراسان‌جنوبی در گوشت مرغ مازاد مصرف تولید می‌کند در خصوص گوشت قرمز هم نباید کمبودی وجود داشته باشد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی عنوان کرد: با اجرای دستورالعمل مذکور به اذعان اتحادیه دامداران استان برای دامداران هیچگونه مشکلی ایجاد نشده است بلکه آن‌هایی که در خرید و فروش دام دخیل هستند نیز خواهان حذف این دستورالعمل هستند.
عابدی یادآور شد: در روزهای پایانی سال مردم انتظار دارند قیمت‌ها ثابت بماند و درگیر چالش قیمت نشوند وی بیان داشت: نظارت بر قیمت کالا و خدمات امری بسیار ضروری است و باید مورد توجه ویژه مسؤولان مربوطه قرار بگیرد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبیگفت: با تعیین کمیته تخصصی با حضور جهاد کشاورزی، سازمان صمت و اتحادیه دامداران باید قیمت گوشت قرمز در استان تعدیل و تثبیت شود. عابدی با اشاره به افزایش جذب و توزیع ۱۱۴ درصدی شکر و ۱۰۸ درصدی برنج در استان امسال نسبت به سال گذشته گفت: این نشان از اهتمام ویژه مسؤولان مربوطه برای جذب سهمیه‌های استان است. انتهای پیام/3403/ج.
محصولات دامی
16:34 - 25 فوریه 2020

1 بازنشر
9 بازدید


1 پاسخ