مشارکت بیش از 60 درصدی مردم نور و محمودآباد در انتخابات

رئیس مرکز حوزه انتخابیه نور و محمودآباد، گفت: مردم این شهرستان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مشارکت 60 درصدی داشتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، علی شادمان امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان که با موضوع انتخابات برگزار شد با قدردانی از حضور مردم در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انتخابات سالم، عادلانه و با امنیت بالا در این دو شهرستان برگزار کردیم که به اذعان یکی از اعضای هیأت نظارت مازندران از سالم‌ترین انتخابات بود. فرماندار شهرستان نور، خاطر نشان کرد: در ۲۳۴ صندوق رای در این حوزه حتی یک گزارش و شکایت از نحوه برگزاری، شمارش و تجمیع آرا نشده است و تجمیع شعبات در فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه که به جمع‌بندی کل آرا منتهی شد هم به تائید اعضای هیأت نظارت رسید. این مسؤول با تکذیب شایعات حضور فرزندان یکی از شخصیت‌ها و نماینده فعلی در محل فرمانداری در زمان برگزاری انتخابات، تصریح کرد: یکی از کاندیداها که درخواست حضور داشت با نهایت احترام و بر اساس قانون از وی و همراهان خواستیم تا وارد نشوند، زیرا رعایت اخلاق و قانون بر همه واجب است و بر کاندیداها واجب‌تر. رئیس مرکز حوزه انتخابیه نور و محمودآباد اظهار کرد: همه دست‌اندرکاران انتخابات تلاش کردند تا انتخابات سالم برگزار شود به گونه‌ای که نمایندگان کاندیداها که سر صندوق حضور داشتند از نحوه برگزاری انتخابات راضی بودند.
وی در پایان با اشاره به مشارکت ۶۰/۱ درصدی مردم نور و محمودآباد در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و کسب رتبه نخست مشارکت در مازندران، گفت: از مجموع ۹۶ هزار ۹۵۹ رای ماخوذه ولی الله فرزانه با ۳۵هزار ۳۴۷ رای به عنوان منتخب مردم نور و محمودآباد به مجلس راه پیدا کرد انتهای پیام/۸۶۰۲۳/ج   .
1
23:01 - 5 اسفند 1398

1 بازنشر
16 بازدید


1 پاسخ