اعتقاد راسخ امام راحل به مردم تاریخ جدیدی در دنیا به وجود آورد
فرمانده سپاه کردستان گفت: اعتقاد فوقالعاده امام به مردم موجب ارائه تاریخ جدیدی از فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع از استقلال به جهانیان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سردار سیدصادق حسینی پیش از ظهر امروز در یادواره شهدای کارمند استان کردستان که در سالن اجتماعات ادارهکل راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: پدیده انقلاب اسلامی هم چهره اصلی اسلام ناب را به جهانیان عرضه داشت و هم جهل و خشونت و ظلم را از این کشور برچید. وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی خونبهای شهدایی است که جان خود را فدا کردند لذا حراست از این گوهر گرانبهاوظیفه اصلی ما است. سردار حسینی تصریح کرد: اعتقاد فوقالعاده امام به مردم باعث ارائه تاریخ جدیدی از فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع از استقلال به جهانیان شد. فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان خاطرنشان کرد: امام با اعتقاد در کنار مردم بودن انقلاب کرد و اینکه مردم هم تمام و کمال در کنار امام بودند. وی بیان داشت: شعاری که امام به آن اکتفا کرد، استقلال، آزادی و حمهوری اسلامی بود که به معنی اصل اکتفا به مردم و بهرهمندی از نظرات مردم بود. سردار حسینی اظهار کرد: قانون اساسی ما برگرفته از قرآن است و طبق آیات قرآن شهدا زنده هستند و کنار پروردگار خود روزی میخورند. وی ادامه داد: هر آنچه که ما داریم از شهدا و خون شهدا است و اگر کوچکترین کوتاهی انجام دهیم خود به نوعی خیانت به خون شهدا است. فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان تصریح کرد: معتقد هستم اگر کسی میخواهد برای کردستان کار کند باید از جریانات مختلف سیاسی دور باشد.
وی افزود: در کشور که یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا است نباید محرومیت معنی وجود داشته باشد ولو اینکه در سختترین تحریمها باشیم سردار حسینی بیان کرد: در راه، صنعت، بهداشت، پزشکی و ... امروز ما قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست. فرمانده سپاه کردستان خاطرنشان گرد: کشور ما قدرتمند است که به برکت خون شهدا و امام و انقلاب است و ما مسئولین باید بیشتر برای این مردم و کشور تلاش کنیم. وی ادامه داد: حضور ما در مراسم ۲۲ بهمن و انتخابات بسیار مهم است زیرا حضور گسترده و فعال در این مراسمات پیشرو برقدرت کشور ما اضافه خواهد کرد. سردار حسینی گفت: ۱۱۶ نفر نامزد در استان برای انتخابات فعالیت میکنند که برای هر کرسی تقریبا ۱۹ نفر رقابت خواهند کرد که خود نشاندهنده وجود سلایق مختلف است. وی افزود: انتخاب نماینده اصلح به نفع همه مردم است و نماینده نباید وارد بازیهای سیاسی و باند بازیهای سیاسی شود. فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان در پایان سخنان خود تصریح کرد: شهادت حاج قاسم یک انقلاب جدیدی را در منطقه و دنیا به وجود آورد. انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۹.
13:49 - 20 بهمن 1398