گزینش‌گران برای استخدام بر اساس حق و امانتداری اقدام کنند

سرپرست هسته گزینش استانداری سمنان گفت: گزینش‌گران برای انتخاب و استخدام نیروی انسانی با توجه به رویه‌های قانونی و اعتقادی بر اساس حق و امانتداری اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حبیب الله خجسته‌پور ظهر امروز در گردهمایی گزینش‌گران استان سمنان به‌ مناسبت پانزدهم دی سالروز ، صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در امر گزینش اظهار کرد: نیروهای انسانی برای جذب در دستگاه‌های اجرایی در کنار تعهد، تخصص‌های خود را بیان کنند و در بیان تخصص‌های خود به هیچ عنوان اکراه نداشته باشند. وی با بیان اینکه گزینش‌گران به فرموده امام راحل باید سالم، صالح، اخلاق‌مدار، فاضل، کریم و متوجه مسائل روز باشند، ادامه داد: از سوی دیگر گزینش‌گران نباید تندخو و سلیقه‌ای در امر گزینش رفتار کنند. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: به فرموده رهبر معظم انقلاب برای گزینش باید رویه آینده‌نگری و عالمانه مورد توجه قرار گیرد و برای مدیریت جهادی رویه‌های عالمانه، عاقلانه و عاشقانه اجتناب‌ناپذیر است. خجسته‌پور تصریح کرد: اگر سردار سلیمانی سردار دل‌ها شدند، به واسطه اتخاذ رویه‌های عاقلانه، عالمانه و عاشقانه در تصمیم و اجرای امور بود‌ه است. وی ادامه داد: گزینش‌گران از پرسش سؤالات غیرضروری در امر گزینش خودداری کنند تا گزینش‌شونده، خدایی نکرده معترف به گناه نشود. سرپرست هسته گزینش استانداری سمنان با اشاره به اینکه اگر بخواهیم خدمتی را به جامعه ارائه دهیم، باید ساختار متناسب با نوع خدمت وجود داشته باشد، گفت: با امکانات و در اختیار قرار دادن نیروی انسانی کاردان به دستگاه‌های اجرایی، می‌توان برای خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به اقشار مردم اقدام کرد.
خجسته‌پور بیان کرد: آنجایی که گزینش، هسته‌های آن و گزینش‌گران قدرت مانور و اعمال حق دارند، در بحث انتخاب نیروی انسانی باید بهترین‌ها را انتخاب کنند وی افزود: گزینش‌گران در بخش نیروی انسانی باید در راستای پایبندی به حق ایفای نقش کنند؛ چراکه گزینش‌گران امانتی از مردم را بین خودشان دارند و باید بر اساس شایستگی دست به انتخاب بزنند. وی ادامه داد: گزینش‌گران امانتدار هستند و باید بر اساس عدالت حرکت کنند و اجراکنندگان عدالت در هسته گزینش چشم خود را از بسیاری از رویکردهای قومی، قبیله‌ای،‌ جناحی و سیاسی در انتخاب نیروی انسانی بسته نگه دارند. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی برای انجام امور باید رویه تخصص و تعهد را مورد توجه قرار داد. انتهای پیام/۲۵۶۸/س/.
خجسته‌پور سمنان
12:57 - 15 دی 1398

1 بازنشر
16 بازدید




1 پاسخ