تمام تلاش دشمن این است که مقاومت را بشکند

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تمام تلاش دشمن این است که مقاومت را بشکند، چرا که مقاومت تنها راه نجات و پیروزی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار محسن کریمی امشب در آیین گرامیداشت نهم دی در دانشگاه اراک ضمن تأکید بر لزوم انسجام و وحدت میان سه قوا اظهار کرد: مجلس باید در رأس امور  باشد که می‌طلبد نقش آن را جدی بگیریم، نمایندگان باید پاسخگوی مردم در قبال مسئولیتشان باشند. وی افزود: در شرایطی سالگرد نهم دی را گرامی می‌داریم که چهل روز گذشته نیز شاهد فتنه‌ای به سبک جدید به وقوع پیوست. فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: 10 سال پیش از سال ۸۸ نیز فتنه دیگری از سوی دشمن طراحی شد که مبین آن است دشمن هیچ‌گاه دست از سرمایه‌های کشور که همان مردم هستند برنداشته و برنمی‌دارد و درصدد است با این شیوه به سرمنزل مقصود برسد که تاکنون ناکام مانده است. کریمی تأکید کرد: طی گذشت چهل‌ساله، مشخص شد انقلاب اسلامی علاوه بر سرمایه‌های مادی، ثروت معنوی نیز در اختیار دارد که آرزوی تمام کشورهاست و باید اذعان داشت انقلاب با مردم به پیروزی دست یافته و باید حافظ مردم باشیم. وی اظهار داشت: امام راحل با بصیرت بی‌نظیر و شناخت عمیق از اسلام و امت اسلامی با مدلی که ارائه کردند، نشان دادند این انقلاب زمینه‌ساز ظهور حضرت ولیعصر (عج) است. فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: دشمن هر آنچه در توان داشت علیه ملت ایران وارد صحنه کرده، اما علی‌رغم تمام فشارها کشور در اوج اقتدار است.
کریمی با بیان اینکه قدرت دارای مؤلفه‌های زیادی است گفت: مؤلفه نخست داشتن رهبر دینی، دومین مؤلفه آرمان‌های بزرگ، مؤلفه سوم داشتن مردم فهیم و با بصیرت، مؤلفه چهارم داشتن دشمن بزرگ است که ملت بزرگ ایران با اقتدار این مسیر را طی می‌کند وی با تأکید بر اینکه منشور انقلاب بر اساس قانون اساسی بنا نهاده شده است، افزود: در این منشور ۵ بند مختص مقام معظم رهبری و مابقی آن در اختیار سه قوا قرار دارد که باید سران سه قوا به آن وظایف عمل کنند اما رهبر معظم انقلاب در شرایط حساس حاکم بر کشور، از پنج بند استفاده کرد و از «اصل نظام» در مقابل توطئه‌ها دفاع کرد. فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: تشخیص موقعیت نیاز به بصیرت دارد که در فتنه چهل روز گذشته مردم بصیر با اطمینان به فرمایشات رهبری مسیر خود را از اراذل و اوباش جدا کردند و تیر خلاص را مردم رها کردند و دشمنان را همانند چهل سال گذشته ناکام گذاشتند. کریمی مذاکره را راهبرد و ترفند دیگر دشمن بیان کرد و گفت: در ایران استقلال، امنیت و مردم‌سالاری دینی حکم‌فرماست که با وجود این اقتدار دشمن همانند چهل سال گذشته قادر نخواهد بود خدشه‌ای به ملت بزرگ ایران وارد کند. وی تأکید کرد: مشکلات کنونی کشور صرفاً مربوط به این دولت نیست، مشکلات از دولت‌های گذشته آغاز شده و در حال حاضر تشدید شده که نیاز است با افزایش همکاری، تعامل و هماهنگی میان سه قوا، این چالش‌ها را رفع کنیم.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اظهار داشت: باید توسط سه قوا و با تشکیل اتاق فکر، تبیین دقیق و منطقی از منشأ مشکلات صورت گیرد تا با ارائه نظرات کارشناسی گام‌های مؤثری در راستای رفع مشکلات برداشت کریمی خاطرنشان کرد: به‌طور حتم با همراهی مردم می‌توان از تمامی مشکلات، تحریم و تهدیدها سربلند بیرون آییم و به پیروزی دست یابیم. وی با اشاره به دستگیری «زم» بیان کرد: این پروژه دارای زوایای مختلفی است، سه سال این پروژه زمان‌بر شد اما به این اقدام بزرگ اطلاعاتی کم‌لطفی شد چراکه برخی درصدد بودند این اقدام بزرگ را کوچک جلوه دهند و نیاز است از جامعه اطلاعاتی به نحو احسن در این خصوص تجلیل شود. انتهای پیام/.
محسن کریمی اراک
23:47 - 30 دسامبر 2019

1 بازنشر
29 بازدید




1 پاسخ