آمادگی کامل مراکز درمانی اردبیل برای مقابله با آنفولانزا/ فوت سه نفر در سطح استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت:کلیه مراکز درمانی استان اردبیل باتوجه به شیوع بیماری آنفولانزا برای مقابله با این بیماری آمادگی بالایی دارند.
محمدرضا رضایی بنا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: از مهرماه سال‌جاری یک هزار مراجعه به مراکز درمانی استان اردبیل به‌دلیل بیماری آنفولانزا انجام شده است. وی افزود: باتوجه به وضیعت کنترل شده آنفولانزا در استان اردبیل در اکثر موارد مراجعه به مراکز درمانی به‌ علت بیماری فوق، اقدامات درمانی به صورت سرپایی انجام می‌شود و داروهای مورد نیاز برای این بیماران در داروخانه‌های منتخب استان در دسترس است. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر 100 بیمار به‌دلیل آنفولانزا در مراکز درمانی استان بستری هستند و وضعیت بالینی مناسبی دارند. رضایی بنا تصریح کرد: مراکز درمانی استان در آمادگی کاملی هستند و باتوجه به اقدامات انجام شده مشکلی در بیمارستان‌ها در حوزه پذیرش و درمان این بیماری مسری نداریم. وی بیان کرد: این بیماری که به آنفلوانزای فصلی معروف است نه تنها در کشور ما بلکه در چندین کشور منطقه‌ هم مشاهده شده است. وی اظهار کرد: بیماری آنفولانزا در استان اردبیل تا کنون سه فوتی داشته که هر سه مورد در شهرستان اردبیل اتفاق افتاده به‌طوری‌که دو بیمار فوتی بالای 80 سال سن داشته و بیمار فوت شده دیگر دارای بیماری قلبی بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در ادامه گفت: بیماری آنفولانزا برای افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای خاص هستند خطرناک بوده و بهتر است که اقدامات مراقبی برای پیشگیری در بین عموم مردم به‌خصوص بیماران همچون سرطانی،کلیوی، قلبی، ریوی به شکل کامل انجام شود معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: باتوجه به اقدامات احتیاطی و پیشگیرانه به مدت دو روز کلیه مقاطع تحصیلی استان تعطیل اعلام شد که از شیوع آنفولانزا جلوگیری شود و در صورت ابتلا به این بیماری‌ حتمأ به مراکز درمانی سطح استان مراجعه شود. وی ادامه داد: باتوجه به اقدامات و آموزش‌های پیشگیرانه که در مدارس و صدا و سیما و فضای مجازی استان انجام شده احتمال اینکه تعطیلی مدارس استان تمدید شود کم است. رضایی بنا گفت: برای دانشگاه‌های استان تعطیلی از جانب دانشگاه علوم پزشکی پیشنهاد نشده و اجازه تعطیلی دانشگاه‌های استان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی نیست و در این مورد دانشگاه‌ها می‌توانند به اختیار تصمیم بگیرند. وی گفت: به ادارات استان و دیگر مراکز عمومی استان اعلام شده که برای پیشگیری از شیوع آنفولانزا در صورت وجود بیماری مشکوک به آنفولانزا با مرخصی فرد بیمار تا بهبودی کامل موافقت‌ شود. انتهای پیام/3463/120.
آنفولانزا
08:01 - 7 دسامبر 2019

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ