افت شدید دما در یک آخر هفته سرد/ دمای بوئین میاندشت 8 درجه زیر صفر می‌رود

کارشناس مسؤول پیش‌بینی هوای اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان گفت: سامانه بارش‌زای سردی از اواخر وقت روز جمعه از نیمه شمالی استان فعالیت خود را آغاز می‌کند که کاهش دمایی بین 6 تا 10 درجه و یخ‌زدگی در سطح استان به ویژه در نیمه شمالی را به همراه دارد.
فاطمه زهرا سیدان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر استقرار جوی پایدار بر روی استان طی امروز تا اواسط جمعه است، اظهار کرد: بر این اساس امروز در اکثر مناطق استان، آسمان صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود، از اواخر وقت روز جمعه شرایط افزایش ابر در نیمه شمالی استان مهیاست و در ادامه از اوایل هفته آینده با نفوذ یک سامانه ناپایدار سرد، شاهد ناپایداری‌هایی به صورت برف و باران به ویژه در مناطق غربی و جنوبی استان خواهیم بود. کارشناس مسؤول پیش‌بینی هوای اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به صدور اطلاعیه شماره 32، افزود: سامانه بارش‌زای سردی از اواخر وقت روز جمعه از نیمه شمالی استان فعالیت خود را آغاز می‌کند و طی روزهای شنبه تا دوشنبه ضمن تقویت، اکثر مناطق استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، فعالیت این سامانه به شکل بارش برف و باران، گاهی همراه با کاهش دید افقی و مه‌آلودگی خواهد بود، شدت آن طی روز یکشنبه تا اواسط روز دوشنبه انتظار می‌رود و کاهش محسوس دما بین 6 تا 10 درجه و یخ‌زدگی در سطح استان به ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود. وی با بیان اینکه طی 24 ساعت آینده، دمای هوا در اکثر مناطق استان بین یک تا 2 درجه سانتی‌گراد افزایش خواهد داشت ولی از فردا ظهر کاهش دما آغاز می‌شود، متذکر شد: دمای هوای شهر اصفهان امروز در گرم‌ترین ساعات به 20 درجه سانتی‌گراد و فردا در سردترین ساعات به یک درجه سانتی‌گراد زیر صفر خواهد رسید.
سیدان در پایان خاطرنشان کرد: طی 24 ساعت آینده، گرم‌ترین نقطه استان، چوپانان با 22 درجه سانتی‌گراد و سردترین نقطه استان، بویین‌میاندشت با 8 درجه سانتی‌گراد زیر صفر پیش‌بینی می‌شود انتهای پیام/63112/م20/.
اصفهان سرد سردی هوا زمستان
14:01 - 23 آبان 1398

1 بازنشر
7 بازدید




1 پاسخ