استقرار «خانه ریاضی» در اراک با جدیت پیگیری شود

استاندار استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه خانه ریاضی در شهرستان‌های خمین و محلات فعالیت دارد از این‌رو انتظار می‌رود استقرار خانه ریاضی در مرکز استان نیز با جدیت پیگیری شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سید علی آقازاده ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: با توجه به اینکه خانه ریاضی در شهرستان‌های خمین و محلات فعالیت دارد از این‌رو انتظار می‌رود استقرار خانه ریاضی در مرکز استان نیز با جدیت پیگیری شود. وی تصریح کرد: بخشی از اعتبار مورد نیاز فعالیت «خانه ریاضی» استان توسط استانداری و بخش دیگر آن توسط آموزش و پرورش استان تأمین می‌شود. نماینده عالی دولت در استان بیان داشت: خوشبختانه با پیگیری‌های آموزش و پرورش استان اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته و امید است در سال‌های آتی نیز بتوانیم این اعتبارات عمرانی را افزایش دهیم. آقازاده تأکید کرد: باید تا سال ۱۴۰۰ همه شهرستان‌ها از خط قرمز بی‌سوادی عبور کنند و شاهد موفقیت‌های روزافزون استان در مباحث علمی باشیم. وی با اشاره به برگزاری دهمین نمایشگاه استانی کتاب در مصلی بیت‌المقدس اراک بیان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب فرصت بسیار مناسبی در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی است که انتظار می‌رود آموزش و پرورش استان، دانش‌آموزان را برای بازدید این نمایشگاه تشویق کند.  افزایش اعتبارات عمرانی استان مرکزی احیا شود مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: مقرر شد افزایش اعتبارات عمرانی استان مرکزی احیا شود و با توجه به اینکه در سال جاری سهم استان مرکزی با افزایش قابل قبولی همراه بوده تلاش شود در سال‌های آینده نیز این افزایش سهم، پیگیری شود.
شهریار فولادوند تصریح کرد: استقرار 14 کانکس‌ اداره ورزش جوان با مشکلات اجرایی روبرو بود که در این جلسه استقرار کانکس‌ها در مدارس و ارائه آنها به آموزش و پرورش مصوب شد وی با اشاره به شتاب بخشی به حوزه سوادآموزی و شناسایی شهرستان‌هایی که زیر نرم استان هستند نیز گفت: مقرر شد دستگاه‌های مرتبط مساعدت‌های لازم را در این راستا انجام دهند تا با ایجاد یک تحرک جدی در این زمینه به نتیجه مثبت برسد. مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به دانش آموزان جاماندگان از تحصیل اضافه کرد: سالانه عددی از مرکز اعلام می‌شود که کد ملی استان را دارند و تکلیف آنها به دلایل مختلف در سامانه دانش‌آموزی استان مشخص نیست که اداره آموزش و پرورش در راستای تعیین تکلیف آنها تلاش می‌کند و تا به امروز 240 نفر در استان شناسایی شده است. انتهای پیام/.
نشست
16:44 - 30 اکتبر 2019

1 بازنشر
8 بازدید



1 پاسخ