ثبت نام بیش از یک هزار و 200 بنگاه اقتصادی در سامانه تاپ
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تا به این لحظه بیش از یک هزار و ۲۰۰ بنگاه اقتصادی کشور در سامانه تاپ ثبت نام کرده اند، گفت: بیش از ۸۵۰ پروژه توسط آن ها طرح شده که باید نهایی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت ظهر امروز در آئین رونمایی از طرح ملی تاپ در جمع خبرنگاران با اشاره به عرضه محور بودن این طرح گفت: ایران از نظر منابع انسانی مهندسی و علوم پایه رتبه دوم را در کشور دارد در حالی که در تجهیزات و سامانه های پیشرفته نیاز صنعت در گذشته از خارج وارد و موجب خروج ارز از کشور می شد. معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: طرح تاپ نیازهای علمی و فناورانه را از داخل کشور تأمین می کند و میان صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار می کند؛ اکنون یک میلیون و 200 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و دکتری در کشور مشغول تحصیل هستند که طرح تاپ فرصتی برای تنظیم پایان نامه آن ها در راستای رفع نیازهای کشور است. وی مطرح کرد: فعالان و بنگاه های اقتصادی در طرح ملی تاپ ثبت نام و اعلام نیاز کرده و نخبگان دانشگاهی و اساتید این نیازها را برآورده می کنند. دانشجویان ارشد و دکتری در رساله های خود بر اساس تخصصشان در طرح تاپ ورود و نیازهای یک یا چند بنگاه اقتصادی را بررسی می کنند. قبادیان در ادامه با اشاره به اینکه تا به این لحظه بیش از یک هزار و ۲۰۰ بنگاه اقتصادی کشور در سامانه تاپ ثبت نام کرده اند، اذعان کرد: بیش از ۸۵۰ پروژه توسط آن ها طرح شده که باید نهایی شود. تاکنون ۲۷۰ مسأله نیز در این سامانه طرح شده است.
وی با اشاره به گشایش سامانه تاپ برای ثبت نام دانشگاهیان و پژوهشگران و اساتید از ابتدای مهرماه سال جاری بیان کرد: حداقل ۸۰ هزار بنگاه اقتصادی فعال در کشور وجود دارد که می توانند حجم زیادی مسأله در طرح تاپ برای دانشگاهیان مطرح کنند ما نیازمند طرح تاپ به عنوان طرحی مدون، واقعی و اجرایی هستیم. معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، هدف از اجرای طرح تاپ را توانمندسازی تولید و ورود دانشگاهیان و نخبگان به حوزه صنعت و ایجاد اشتغال برای آن ها برشمرد و افزود: طرح تاپ پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان و نخبگان برای ایجاد طرحی مدون دنبال شده و استان های البرز و مرکزی و اصفهان سه استان برتر کشور در استقبال از طرح تاپ هستند. قبادیان اظهار کرد: مرحله اول طرح تاپ به نفع بنگاه هایی است که درک کرده اند ادامه حیات آن ها مستلزم داشتن اقتصاد دانش بنیان است. پس از مشخص شدن منافع طرح تاپ فرصتی مناسب فراهم و به تمامی واحدهای صنعتی که فعالیت آن ها متوقف شده، از چرخه خارج شده اند یا وضعیت مطلوبی ندارند، کمک شایانی خواهد شد. انتهای پیام/د/1105/س/1/ی.
14:30 - 2 اکتبر 2019