محله «علایین» شهرری کمبود امکانات دارد/ اتصالی فیوز علت قطعی برق مجتمع یاس

روز گذشته برق تعدادی از واحدهای مجتمع یاس در محله «علایین» شهرری قطع‌شده بود که رئیس اداره برق شهرستان ری علت این اتفاق را سوختن فیوز عنوان کرد البته این تنها مشکل این محله نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از ری، صبح روز دوشنبه برق تعدادی از واحدهای مجتمع یاس شهرری به‌طور ناگهانی قطع می‌شود. جمعی از ساکنان این واحدها در تماس با خبرگزاری فارس اعلام کردند بدون دلیل و هیچ اطلاع قبلی برق 10 واحد مسکونی در مجتمع یاس محله علایین قطع‌شده است که باعث بروز مشکلاتی برای ساکنین شده و یکی از خانواده‌ها بیمار قلبی در منزل داشته که قطعی برق مشکلاتی برایشان ایجاد کرده است. خبرنگار فارس برای بررسی صحت‌وسقم ماجرا به مجتمع مذکور مراجعه کرده و از نزدیک با ساکنان این واحدها گفت‌وگو کرد؛ مردی که جزو ساکنان این مجتمع است و شهرت خود را اسماعیلی عنوان می‌کند، می‌گوید: ظهر که به منزل آمدم برق قطع بود. وی با بیان اینکه بدهی قبض ندارد، می‌افزاید: در تماس با اداره برق علت قطعی را پیگیری کردیم که ساعتی بعد مأموران اداره برق آمدند و برق 9 واحد را وصل کردند. آقای اسماعیلی با بیان اینکه علت قطعی را متوجه نشدیم، تأکید می‌کند: برق یکی از واحدها هنوز وصل نشده است. در ادامه با خانمی که هنوز برقشان قطع بود صحبت کردیم. وی گفت: اداره برق به ما می‌گوید دچار تخلف شده‌اید و سرقت برق‌دارید درحالی‌که حدود 2سال است اینجا ساکن شده‌ایم و از هیچ‌گونه سرقت برق یا تخلف خبر نداریم.
این خانم ساکن در محله علایین با بیان اینکه قبلاً هیچ تذکری در مورد قطعی دریافت نکرده‌ایم، افزود: قبلاً اداره برق به ما گفته سیم‌کشی برق شما غیرقانونی است و باید جریمه بدهید و امروز هم‌زمان با سایر واحدها برق ما نیز قطع شد که پس از ساعتی برق همه واحدها وصل شد اما واحد ما وصل نشده است یکی دیگر از ساکنان وقتی متوجه می‌شود خبرنگاری برای پیگیری قطعی برق مراجعه کرده، می‌گوید: این مجتمع مشکلات زیادی دارد حتی منازل ما سند ندارد. وی افزود: از سال 85 که این مجتمع ساخته‌شده به دلیل تخلف‌های سازنده شهرداری پایان کار نداده است. فرد دیگری ادعا می‌کند: تعدادی از واحدهای تجاری که در پایین مجتمع هستند سیمی از کنتور واحدهای مسکونی به مغازه خود وصل کرده‌اند و به‌صورت غیرمجاز از برق و آب استفاده می‌کنند که همین موجب اتصالی و قطعی واحدهای مسکونی می‌شود. سوختن فیوز علت قطعی برق در مجتمع یاس شهرری خبرنگار فارس جهت پیگیری موضوع با اداره برق تماس گرفت و با داود رحیمی رئیس اداره برق شهرستان ری در این خصوص گفت‌وگو کرد. رئیس اداره برق شهرستان ری اظهار کرد: به دلیل اینکه فیوز ساختمان سوخته بود، ساعت 11:20 برق قطع‌شده و ساعت 12:30 پس از رفع عیب برق وصل شده است.
وی با بیان اینکه واحدهایی که تخلف داشته باشند باید به اداره برق مراجعه و مشکل خود را برطرف کنند، گفت: قطعی‌هایی که به دلیل بدهی باشد، پس از پرداخت قبض و اعلام آن به اداره برق، در اسرع وقت نسبت به وصل برق اقدام می‌شود ضمن اینکه در مجتمع‌های مسکونی فقط برق واحدهای بدهکار قطع می‌شود و برای سایر واحدها مشکلی ایجاد نمی‌شود رحیمی تصریح کرد: استفاده غیرمجاز از برق خطرناک است و با فشاری که به برق سایر واحدها وارد می‌کند ممکن است موجب اتصالی شود و خطر ایجاد کند. مشکلات و عدم امکانات در محله علایین پس از مشخص شدن علت قطعی و در حال برگشت از این مجتمع بودیم که متوجه وضعیت نامناسب شهری در این محل شدیم و با تعدادی از اهالی محله صحبت کردیم و در مورد وضعیت محله علایین سؤالاتی پرسیدیم.  مرد جوانی گفت: علایین یک محله قدیمی است که مشکلات زیادی دارد، نبود امکانات رفاهی، تفریحی، ورزشی، آتش‌نشانی و کمبود مدرسه اهالی این منطقه را دچار مشکل کرده است. وی افزود: مستقر نبودن پلیس در این منطقه زمینه ایجاد انواع بزه‌ها و آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد را فراهم کرده است. زن میان‌سالی در ادامه گفت: مجتمع مسکونی مهتاب نباید اینجا ساخته می‌شد و قرار بود این محل فضای سبز شود و زمین پشت آن‌که متعلق به شهرداری است، از 15 سال پیش قرار است که برای ساکنان منطقه فضای سبز ایجاد شود که شهرداری بابت آن از تمام واحدها پول گرفته ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه بیشتر خانه‌های این محله به دلیل تخلف سند ندارند، گفت: در خیابان پشت مسجد سیدالشهدا(ع) چند خانه در طرح واقع‌شده است که قرار است تخریب شود و این خیابان به سه‌راه تقی‌آباد متصل شود اما متأسفانه این اقدامات انجام‌نشده است باید حل مشکلات محله علایین در اولویت قرار گیرد چندی پیش احمد اسماعیلی راد فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی شهرستان ری در رابطه با این محله گفته بود: محله علایین شهرری با 12 هزار نفر جمعیت دارای مشکلات زیادی در حوزه‌های امنیت، آسیب‌های اجتماعی، امکانات رفاهی و تفریحی است که باید حل این مشکلات در اولویت قرار گیرد. به گزارش فارس، محله علایین یکی از محلات ناحیه پنج منطقه ۲۰ شهرداری تهران است که در ضلع جنوب شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) واقع‌شده است. این محله بیش از ۱۸۰۰ سال قدمت دارد و دارای سه بنای تاریخی می‌باشد که معروف‌ترین آن‌ها قلعه گبری است که به‌جای استفاده از ظرفیت گردشگری این اثر تاریخی از آن به‌عنوان انباری استفاده می‌شود. انتهای پیام/گ.
محله علایین علائین
10:03 - 2 مهر 1398

1 بازنشر
78 بازدید




1 پاسخ