جاده کمربندی شرق استان تهران احداث می‌شود

معاون استاندار تهران گفت: قرار شده که جاده کمربندی شرق استان تهران احداث شود و وضعیت این منطقه سامان یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، محمد تقی‌زاده ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های شهرداری دماوند در پنجمین روز هفته دولت، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دولت اظهار کرد: یکی از رویکردهایی که در مجموعه مدیری شهری به عنوان محور اصلی توسعه در استان مورد تاکید قرار دارد، توسعه همه‌جانبه و فراگیر با رویکرد جامع است. وی افزود: پروژه‌های عمرانی شهر دماوند بیانگر این است که برای توسعه شهرها، باید نگرش کاملی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم تا امکان شرایط زیست بهتری برای شهروندان مهیا شود. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار دماوند ادامه داد: گردشگری به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه در حوزه دماوند به عنوان یکی از شهرستان‌های ویژه استان تهرام محسوب می‌شود و به این جهت، مسؤولیت مسئولان سنگین‌تر خواهد بود. تقی‌زاده بیان کرد: در این راستا، اقدامات جدی در سال‌های گذشته در دماوند آغاز شده و با برنامه‌ریزی و پیگیری فرماندار و نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، شاهد شکوفایی هرچه بهتر منطقه دماوند خواهیم بود. وی تصریح کرد: تأکید جدی استاندار تهران، تشکیل کارگروه ویژه در خصوص منطقه شرق استان به ویژه شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه بوده که به لحاظ جاذبه‌های گردشگری و مواهب طبیعی غنی است تا به این ترتیب، موجب جذب گردشگر، رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری شود.
معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: اقدامات مفیدی در این راستا انجام شده که می‌تواند سیر تکامل آن را در آینده رقم بزند؛ تاکید استاندار تهران، استفاده از همه ظرفیت‌ها در جهت رسیدن به توسعه پایدار است تقی‌زاده اضافه کرد:  در شرق استان این ظرفیت وجود دارد که علاوه بر موضوعات کشاورزی و دامداری، اقدامات خوبی در حوزه گردشگری نیز انجام شود؛ ما هر سال شاهد عبور جمعیت عظیمی در محورهای شمالی از شهر دماوند هستیم که در صورت برنامه‌ریزی مدون‌تر و احداث مجتمع‌های گردشگری، می‌توان شرایطی فراهم کرد که این افراد اوقات فراغت خود را بگذرانند. وی تصریح کرد: بیش از ۲۰ درصد از ظرفیت کشور در استان تهران است که عمده اوقات فراغت خود را به سفر به شهرهای شمالی کشور می‌گذرانند؛ در این خصوص باید زیرساخت‌های لازم ایجاد شود. معاون استاندار تهران گفت: از جمله امورات اصلی در زمینه ایجاد زیرساخت، می‌توان به خدمات زیربنایی و راه‌های دسترسی است که با پیگیری نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مقرر شد که کمربندی شرق استان تهران احداث شود و وضعیت این منطقه سامان یابد. تقی‌زاده گفت: ایجاد تقاطع غیرهمسطح در دماوند، گره ترافیکی مردم و منطقه را کاهش می‌دهد و انجام این قبیل اقدامات، فرصتی برای توسعه شهرستان خواهد بود.
وی ادامه داد: دماوند از جمله شهرهای خاصی است که توقع ما در خصوص مدیریت شهری از آن بالاست و با یک سری اقدامات و تداوم آن توسط شهرداری، شاهد شکوفایی مجموعه شهر دماوند خواهیم بود تا الگویی برای سایر شهرها و شهرستان‌ها باشد انتهای پیام/۶۷۰۱۵/.
تقی زاده استانداری تهران
14:41 - 6 شهریور 1398

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ