محدودیتی برای پرداخت تسهیلات روستایی به صورت ضمانت زنجیرهای وجود ندارد
مدیر عامل شعب بانک مسکن استان زنجان گفت: محدودیتی برای پرداخت تسهیلات روستایی به صورت ضمانت زنجیرهای در استان زنجان وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سلمان داشاد پیش از ظهر امروز در بازدید از پروژههای مقاومسازی بنیاد مسکن زنجان اظهار کرد: در حال حاضر هیچ محدودیتی در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی برای نوسازی و مقاوم سازی در سطح استان وجود ندارد و هم اکنون نیز در تلاش هستیم روند پرداخت تسهیلات مقاومسازی واحدهای روستایی استان را تا پایان سال 98 سرعت بخشیده تا متقاضیان به راحتی از خدمات تسهیلات بهرهمند شوند. مدیر عامل شعب بانک مسکن استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد سهمیه مصوب سال گذشته در استان برای پرداخت تسهیلات روستایی از جمله مقاومسازی و نوسازی 280 فقره بود که به طور کامل محقق شد، ادامه داد: سهمیه بانک مسکن در زمینه ارائه تسهیلات روستایی در سال جاری 500 فقره است که تاکنون 70 فقره عقد قرارداد شده و مابقی نیز معرفی و در دست اقدام است. داشاد با تاکید بر اینکه بانکهای عامل باید از ظرفیتهای قانونی مانند ضمانت زنجیرهای سند مالکیت و یا ضمانتهای دیگر که مدنظر شبکه بانکی است، در اعطای تسهیلات استفاده کنند تا روند اعطای تسهیلات مقاومسازی واحدهای روستایی در سطح استان با سرعت بیشتری انجام شود، گفت: در حال حاضر نیز اعطای تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی نوسازی و بهسازی واحد مسکونی روستایی با ضمانت سفته زنجیرهای در حال انجام است و شعبات این بانک درباره دریافت ضمانت سفته زنجیرهای هیچ گونه مشکلی ندارند.
مدیر امور شعب بانک مسکن استان یاد آور شد: با توجه به خسارتهای وارد شده ناشی از بارندگیهای اخیر در سال جاری، تاکنون 113 فقره تسهیلات به میزان 21 میلیارد ریال به متقاضیان برای بهسازی و احداث واحد مسکونی پرداخت شده است وی در ادامه به تعامل مطلوب بانک مسکن با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در راستای پرداخت تسهیلات برای متقاضیان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه موضوع مقاوم سازی واحدهای مسکونی در سطح شهرها و روستاها اهمیت ویژهای دارد، تاکنون بانکهای استان به ویژه بانک مسکن همکاری مناسبی در این زمینه با بنیاد مسکن استان داشتهاند. داشاد خاطر نشان کرد: بانک مسکن آمادگی لازم را برای تعامل بیشتر با این نهاد انقلابی و پرداخت تسهیلات برای متقاضیان به ویژه روستائیان به صورت ضمانت زنجیرهای را دارد. انتهای پیام/73005/ق30.
11:22 - 27 مرداد 1398