راهیابی تیم دراگونبوت بانوان گیلان به مسابقات قهرمانی جهان+ فیلم
تست انتخابی تیم ملی دراگونبوت بانوان با قهرمانی قایقرانان لاهیجانی در رده سنی آزاد و راهیابی به مسابقات قهرمانی جهان در تایلند به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از لاهیجان، تست انتخابی تیم ملی دراگونبوت بانوان با حضور پنج تیم لاهیجان (نماینده گیلان)، تهران، مرکزی، هرمزگان و اصفهان در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی تهران در دو مسافت 200 متر و 500 متر در سه رده سنی آزاد، بزرگسالان و زیر 16 سال برگزار شد. تیم گیلان در این رقابتها با ترکیب سپیده رمضانپور، شقایق نعیمی، زینب اسمعیلی، الهه قربانزاده، زهرا ملاکاظمی، معصومه اکبری، زهرا قسمتی، سده امین، زینب سامانی، نیلوفر غلامدوست، یاسمن پورعلی، یلدا پورعلی و متینه اسدی با سرپرستی پریسا کاظم پور و با هدایت سحر رمضانپور با پاروزنان چهار استان دیگر به رقابت پرداخت. در رده سنی آزاد تیم گیلان با مجموع 10 امتیاز به مقام قهرمانی دستیافته و تیمهای تهران و مرکزی به ترتیب با کسب 6 و 3 امتیاز در مکانهای دوم و سوم جای گرفتند، قایقرانان لاهیجانی در رده سنی زیر 16 با مجموع زمان 4:02.558 ثانیه موفق به کسب 5 امتیاز شده و در مکان دوم جای گرفتند، تیمهای هرمزگان و تهران به ترتیب با کسب 10 و 5 امتیاز در مکانهای اول و سوم قرار گرفتند. تیم گیلان با کسب مقام قهرمانی در رقابتهای دراگونبوت بانوان، جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را پیدا کرد، مسابقات قهرمانی جهانی دراگونبوت بانوان از 29 مردادماه لغات سوم شهریورماه به میزبانی شهر پاتایا در تایلند برگزار میشود.
به گزارش فارس، تیم لاهیجان پیشازاین با کسب مقام قهرمانی در مسابقات انتخابی دراگونبوت گیلان موفق به حضور در رقابتهای انتخابی تیم ملی دراگون بوت بانوان شد انتهای پیام/3389.
22:48 - 27 خرداد 1398