مراجعه نزدیک 12 هزار مسافر به پست‌های ایمنی و سلامت هلال احمر آذربایجان‌‌غربی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی از مراجعه ۱۱ هزار و ۹۴۳ نفر به پست‌های ایمنی و سلامت نوروزی این نهاد خبر داد و گفت: نیروهای جمعیت هلال احمر در هشتمین روز اجرای طرح ایمنی و سلامت نوروزی به 20 نفر از حادثه‌دیدگان خدمات لازم را ارائه کردند که متاسفانه هفت نفر از آنها فوت شدند.
سعید رهبرسوره امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه درخصوص اقدامات جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی در هشتمین روز از اجرای طرح ایمنی و سلامت نوروزی گفت: در این روز پنج حادثه گزارش شده که ۲۰ حادثه‌دیده داشت. وی با بیان اینکه ۱۱ نفر از این حادثه‌دیدگان مصدوم شده بودند و سه نفر به مراکز درمانی منتقل شدند، افزود: همچنین یک نفر به صورت سرپایی مداوا شده و هفت نفر جان خود را از دست دادند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی در خصوص فوتی‌ها اذعان کرد: در اثر برخورد سمند و دو خودرو پراید در محور خوی-چایپاره که دو خودرو دچار حریق شدند، سه مصدوم و هفت جسد توسط نجات‌گران جمعیت هلال احمر رهاسازی شدند. وی اظهار کرد: در این روز ۱۶۱ نفر نیروی عملیاتی، ۲۹ دستگاه آمبولانس، ۱۱ دستگاه خودروی نجات و سه دستگاه خودروی کمک‌دار وجود داشت. رهبر سوره با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۹۴۳ نفر از مسافران نوروزی به پست‌های ایمنی و سلامت جمعیت هلال احمر استان مراجعه کرده‌اند، تصریح کرد: ۷۹۸ نفر به خیمه نماز، ۷۸۴ نفر به ایستگاه سلامت، یک هزار و ۴۷۴ نفر به ایستگاه «نه به تصادف جاده‌ای» و ۹۳۳ نفر به پست دوست‌دار کودک مراجعه کرده‌اند. وی اضافه کرد: چهار هزار و ۴۳۶ نقشه، سه هزار و ۵۶۸ بروشور و یک هزارو ۹۲۹ محصول فرهنگی و آموزشی در بین مراجعه کنندگان توزیع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه هم‌زمان با ایام نوروز، 32 پایگاه ثابت امداد و نجات و 33 پست راهنمای مسافران آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی است، عنوان کرد: حدود سه هزار و 600 نفر روز نیروی امدادگر متخصص، نجاتگر، پزشک داوطلب و عوامل امدادی در طرح ملی امداد و نجات هلال احمر در پایگاه‌های هلال احمر استان آماده‌باش هستند انتهای پیام/ 1310/ پ.
طرح امداد و نجان نوروزی
12:14 - 4 فروردین 1398

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ