تجهیز 407 مدرسه در 19 پایگاه ویژه اسکان نوروزی فرهنگیان در هرمزگان

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: برای نوروز 98 در مجموع 407 مدرسه با 3 هزار و 106 کلاس درس در 19 پایگاه آماده اسکان نوروزی فرهنگیان است.
موسی دادی‌زاده سرخایی بعداز ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در بندرعباس، اظهار داشت: به منظور خدمات‌رسانی مطلوب و تامین رضایت فرهنگیان عزیز، امسال شعار «کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان» از سوی وزارت آموزش و پرورش تعریف شده است و همه تلاش خود را به منظور تحقق این مهم به کار خواهیم گرفت. وی افزود: به منظور تامین رفاه و آسایش مسافران عزیز، تجهیزات مورد نیاز و همچنین اقلام بهداشتی و حفاظتی در  مدارس، کلاس‌ها به تناسب درجه‌بندی انجام شده، به امکاناتی از قبیل کولر، یخچال، تلویزیون و فرش مجهز هستند. مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین تصریح کرد: با تمهیدات صورت‌گرفته امسال مدارس ستاد اسکان فرهنگیان استان در مجموع ظرفیت اسکان بیش از 50 هزار مسافر را دارد. به گفته دادی‌زاده، ابلاغ یکهزار و 98 عامل اجرایی در 18 منطقه و شهرستان نیز صادر شده و این افراد تا پایان تعطیلات نوروزی به مسافران خدمات‌رسانی می‌کنند. وی یادآور شد: همه افرادی که در سامانه اینترنتی پذیرش شده‌اند، می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند؛ همچنین فضاهای اسکان زیرپوشش بیمه‌ قرار دارند. مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش هرمزگان همه توان و ظرفیت خود را برای پذیرش مسافران فرهنگی به‌کار گرفته است، گفت: نواحی یک و دو در شهرستان بندرعباس و شهرستان‌های قشم و بندرلنگه بیشترین تعداد ظرفیت اسکان مسافران را دارا هستند.
دادی‌زاده با بیان اینکه سامانه پذیرش اینترنتی تا روز 28 اسفندماه جاری فعال است، ابراز امیدواری کرد: همکاران فرهنگی سفر خوشی را در نوروز امسال به هرمزگان که یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور است، تجربه کنند انتهای پیام/88037/ح.
دادی زاده
15:41 - 8 اسفند 1397

2 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ