دستور پلمپ مجتمعهای آبدرمانی کاملا قانونی است
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشگینشهر گفت: عدم توجه به تذکرات کتبی و شفاهی مبنی بر تسویه مالی آبهای گرم موجب پلمپ این مکانها شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، طاهر رسولی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تابستان سال جاری به دنبال تقاضای شرکت آب منطقهای مبنی بر پلمپ آبهای گرم مبنی بر عدم انعقاد قرارداد، دادستانی جلسهای تشکیل و بعد از شنیدن مشکلات سرمایهگذاران و مسائل مطروحهی اداره متولی و عدم حصول توافق فی مابین، موضوع را در جلسهی شورای حفظ بیت المال به ریاست رییس کل دادگستری استان اردبیل در استان مطرح کرد. وی افزود: ریاست کل اعلام نمود کمیتهای متشکل از کارشناسان به ریاست دبیر شورا با بررسی موضوع مراتب را اعلام دارند و کمیته با بررسی موضوع از نزدیک و با در نظر گرفتن تمام مسایل و جوانب نهایتا مبلغ ۲۵ میلیون برای هر لیتر در ثانیه مصوب کرد. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشگین شهر ادامه داد: این در حالیست که مبلغ آبها بر حسب لیتر در ثانیه در سایر شهرستانها نزدیک ۱۰۰میلیون تومان بوده و در شهرستان مشگینشهر با پیگیری دادستان و رئیس دادگستری مشگین شهر این مبلغ را از ۷۶ میلیون به ۲۵ میلیون کاهش داد. وی در ادامه گفت: این کاهش قیمت موجب رضایتمندی مالکان آبهای گرم شهرستان شد و مقرر گردید نسبت به پرداخت آببها اقدام کنند. دادستان مشگین شهر گفت: متأسفانه پس از سپری شدن مهلت قانونی و بیتوجهی متصدیان آبهای گرم نسبت به پرداخت حق و حقوق دولت و بیتوجهی به تذکرات کتبی و شفاهی نهایتا با شکایت شرکت آب منطقهای استان اردبیل دستور پلمپ مجتمعهای آبدرمانی در مشگینشهر صادر شد و دستور این پلمپ کاملا قانونی است.
وی گفت دادستانی در راستای حفظ بیت المال و انفال عمومی به هیچ وجه کوتاهی نخواهد کرد و بدون توجه به جوسازی با ویژهخواری بهشدت برخورد خواهد نمود انتهای پیام/۳۴۶۳/۱۳۲/خ.
03:22 - 8 اسفند 1397