20 میلیون بسیجی آماده دفاع و ایستادگی برابر نظام سلطه هستند

جانشین فرهنگی فرمانده کل سپاه گفت: امروز نیروهای مسلح ایران اقتدار خود را در سراسر کشور به نمایش گذاشتند و ۲۰ میلیون بسیجی آماده دفاع و ایستادگی برابر نظام سلطه هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، سردار هادی مقدسی ظهر امروز در اجتماع بزرگ بسیجیان عاشورایی شهرستان دماوند به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس اظهار کرد: ۴۰ سال پیش ملت ایران حرکتی را آغاز کرد که امروز جهان تشنه ندای مظلومیت و پیام ملت ایران است. وی افزود: در آستانه چهلمین سال انقلاب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کاری کرد آمریکایی که آرزوی آمدن به ایران و سرکوب انقلابیون داشت، دستور کشیدن دیوار به دور کشور خود را می‌دهد؛ امروز امریکایی را شاهد هستیم که ۲۲ هزار میلیارد دلار به جهان بدهکار است و سازمان تجارت جهانی که شعار او را سر می‌داد، منحل می‌کند. مقدسی تصریح کرد: ملت ایران سلطه ۵۰ ساله را با بهره‌گیری از عاشورا به دهن آمریکا و عامل سر سپرده آن یعنی محمدرضا پهلوی را کنار زدند؛ کشور ما ۵۰ سال در اختیار آمریکا بود و جز فقر و فلاکت چیزی نداشت و بانوان تنها ۱۰ درصد با سواد بودند و کل ظرفیت دانشگاه‌ها به 100 هزار نفر نمی‌رسید. *دشمنان با اسلام مظهر ایستادگی و مقاومت مشکل دارد/ امام با هوشیاری کودتای هایزر را نقش برملا کردند جانشین فرهنگی فرمانده کل سپاه افزود: نظام سلطه با آل‌سعود، سکولار و ... مشکلی ندارد، بلکه با اسلام ناب مشکل دارد؛ اسلامی که مظهر ایستادگی و مقاومت برابر سلطه دشمنان است؛ وقتی پیام اسلام به گوش آمریکا رسید و اینکه ممکن است که انقلابیان به پیروزی برسند، آمریکا رابرت هایزر را با مجوز 10 میلیون کشته برای سرکوب انقلابیان وارد ایران کرد.
مقدسی ادامه داد: امام راحل با هوشیاری خود آیت‌الله طالقانی را فراخواندند و اعلام کردند که مردم به خیابان‌ها بریزند که کودتای هایزر توسط امام راحل نقش برملا می‌شود وی خاطرنشان کرد: هایزر در کتاب خاطرات خود نوشته که کودتا دیگر در زمان هوشیاری فایده‌ای ندارد که به همین جهت، گفته که عواملی از ما در داخل بودند که قرار بود تا ۶ ماه دیگر انقلاب را در اختیار بگذارند؛ او از عوامل نفوذی قطب‌زاده و بنی‌صدر نام برده است. *کار آمریکا عهدشکنی است/ عوامل داخلی که به آمریکا دل‌خوش کردند را بیرون خواهیم کرد جانشین فرهنگی فرمانده کل سپاه تصریح کرد: بعد از تسخیر لانه جاسوسی تحریم‌هایی را بر ما وضع کردند که آمریکا اعلام کرد سفرا و کارکنان سفارتخانه را دستگیر کردید و پس از آن، پیمان الجزایر بستند و سپس عهد‌شکنی کردند. مقدسی با بیان اینکه کار آمریکا عهدشکنی است، بیان کرد: آمریکا در سال 1359 با پیمان الجزایر عهدشکنی کرد و انجام عملیات نظامی علیه ایران، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری و ... را مجوز داد. وی ادامه داد: در دوران دفاع خود را پیدا کردیم و در آستانه چهلمین سال هستیم؛ آمریکایی‌ها بیان داشتند که نمی‌گذاریم تا جشن چهلمین سال انقلاب در ایران برگزار شود، اما ما بیان می‌کنیم، نه‌تنها جشن می‌گیریم، بلکه عوامل داخلی آن‌ها که دل خوش کردند را نیز بیرون خواهیم کرد.
* عوامل نفوذی سلطه در داخل کشور حضور دارند/ دشمن با همه توان برای مقابله وارد عمل شده است مقدسی با بیان اینکه امروز دشمن با همه توان خود در آستانه چهلمین سال انقلاب برای مقابله وارد عمل شده است، گفت: دشمن امروز تحریم ۱۳ آبان را به رخ ایران می‌کشد، ۱۳ آبانی که سالروز فتح لانه جاسوسی در سال 1358 بوده است تا محاسبات برخی مسؤولان را تغییر دهند؛ بعضی‌ها از جانب خود می‌ترسند، اما حق ندارند از جانب ملت بترسند و ایجاد ترس و واهمه کنند وی تأکید کرد: ملت عراق از دست رژیم منحوس صدام نجات پیدا کرد و مردم یمن نیز از سلطه سران خود نجات می‌یابند و همین‌طور آمریکا در لبنان و افغانستان شکست خوردند و اعتراف می‌کنند که ورود آن‌ها توسط بوش پسر به منطقه اشتباه استراتژیک بوده است. *برخی عوامل درونی با تجمل‌گرایی به دنبال ناامیدی ملت هستند/ امروز دشمن روی ناامید کردن مردم دست گذاشته است جانشین فرهنگی فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران با هشت سال دفاع مقدس شناخته شد، تصریح کرد: تاکنون ۲۵۰ هزار شهید و ۴۰۰ هزار مجروح برای نگهداشت انقلاب تقدیم شده و از این به بعد نیز می‌توانیم از پیچ تاریخی عبور کنیم. مقدسی با اشاره به اینکه برخی عوامل درونی با تجمل‌گرایی به دنبال ناامیدی ملت هستند، بیان کرد: امروز دشمن روی ناامید کردن مردم دست گذاشته است؛ نفوذی‌های داخل انقلاب کسانی هستند که مانور تجمل را گسترش می‌دهند و دشمن با فضای مجازی به دنبال ناامید کردن فرهنگ ایستادگی است.
وی ادامه داد: در این راستا، دشمنان چهارشنبه سفید به راه می‌اندازند و به عوامل سرسپرده خود دستور می‌دهند که مانور خود را در کشور نشان دهند؛ آن‌ها به دنبال ترویج فساد؛ فحشا و تولید صد برابری مواد مخدر هستند *20 میلیون بسیجی آماده دفاع و ایستادگی برابر نظام سلطه هستند/ ملت ایران از پیچ تاریخی مشکلات عبور خواهند کرد جانشین فرهنگی فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز کشور ما بیش از پنج میلیون نفر دانش‌آموخته دانشگاهی دارد، اظهار کرد: امروز بالغ‌بر 90 درصد از بانوان کشور از سواد لازم برخوردار هستند و حتی میزان حضور بانوان در دانشگاه‌ها بیش از آقایان بوده و در گرفتن سنگرهای اجرایی و مدیریتی کشور رو‌به افزایش هستند. مقدسی افزود: وقتی دشمن می‌بیند که با همه توطئه‌هایش، اما ایران در حال پیشرفت است، امروز به جنگ آخر خود روی آورده و تحریم‌های هوشمند را اعلام می‌کند، اما ملت ایران از این پیچ تاریخی نیز عبور خواهند کرد. وی اضافه کرد: امروز نیروهای مسلح ایران اقتدار خود را در سراسر کشور به نمایش گذاشتند و ۲۰ میلیون بسیجی آماده دفاع و ایستادگی برابر نظام سلطه هستند. انتهای پیام/الف.
الف
12:37 - 22 سپتامبر 2018

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ