صنایع موشکی ایران قابل مذاکره نیست/ طرفداران دیروز برجام از مردم عذرخواهی کنند

یک پیشکسوت دفاع مقدس با اشاره به تلاش دشمن برای جلوگیری از فعالیت موشکی ایران گفت: اگر بنا باشد صنایع موشکی ایران مورد مذاکره قرار گیرد ابتدا باید غرب صنایع دفاعی، اتمی و انواع تسلیحات خود را کنار بگذارد.
سردار میرزا محمدسلگی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه هر کشوری زیربناهایی به ویژه در بحث دفاعی دارد، اظهار کرد: اینکه غرب امروز بر روی صنایع موشکی ایران انگشت گذاشته‌، بسیار خبیثانه است.وی ادامه داد: غرب قطعا به دنبال اهداف دیگری است و می‌خواهد ایران اسلامی را ضعیف و ناتوان در دفاع از خود سازند و این خیلی ساده‌انگاری است که کسی بخواهد در این حوزه مذاکره کند.این فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: اگر بنا باشد موشک و موشک‌سازی و صنایع دفاعی مورد مذاکره قرار گیرد ابتدا باید خود آنها صنایع دفاعی و اتمی و انواع تسلیحات خود را کنار بگذارند.وی تصریح کرد: از این منظر مسئولان دیپلماسی ما وقتی در مذاکرات با چنین مواردی روبرو می‌شوند باید یا جلسه را ترک کنند یا با جسارت بگویند چطور شما لایعقلان زنگی مست انواع سلاح کشتار جمعی را در اختیار دارید و بر سر مظلومان جهان آتش می‌ریزید اما اجازه نمی‌دهید کشورهای دیگر حداقل توان دفاعی را داشته باشند.سلگی با بیان اینکه در این حوزه‌ها هیچ جای مذاکره و مماشاتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هر مسئولی که در این زمینه کوچکترین مماشاتی کند بزرگترین خیانت را در تاریخ ایران انجام داده است.
وی متذکر شد: روندی که دستگاه دیپلماسی ما بر تمرکز در مورد کشورهای غربی و بی‌توجهی به کشورهای منطقه دارد با وجود پتانسیل‌های متعددی که در زمینه ژئوپولیتیک توسط نیروهای دفاعی و انقلابی کشور گشوده شده منجر به آن شده که در موارد مختلف بازار عراق که تشنه محصولات ایران است به ترکیه واگذار شوداین فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: بسیاری موارد مشابه در کشورهای منطقه هم اتفاق افتاده که این مسئله ناشی از بی‌دردی یا وادادگی برخی متولیان امر است.وی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی ما نکات مثبت هم دارد اما این موارد منفی بسیار بزرگ است و نباید باشد، گفت: اقتدار نظام اسلامی برای ملت‌های منطقه اثبات شده و اگر مستشاری نیروهای ایرانی و حضور مرجعیت در این کشورها نبود توسط داعش دچار فروپاشی می‌شدند، آنها در این زمینه قدردان ایران هستند و از نظر ذائقه هم به محصولات ایران تمایل دارند اما چون ما غفلت می‌کنیم یا دچار نوسان سیاسی هستیم فرصت‌ها را از دست می‌دهیم.سلگی ادامه داد: شرایط طوری پیش می‌رود که گاه آدمی گمان می‌کند کسانی عامدانه به دنبال تضعیف نقاط قوت کشور و نیروهای ارزشی و عمود خیمه نظام هستند تا در نهایت با کدخدا کنار آمده و یک حکومت بی‌بته سکولار علم کنند.
وی با اشاره به اینکه مردم ما گاهی نمی‌دانند پشت این سخنان و برنامه‌های به ظاهر دیپلماتیک و متمدنانه چیست، عنوان کرد: غایتی که در اثر این اقدامات غرب‌زدگان و سکولارها برای ایران اسلامی متصور است اگر روزی پیش چشم مردم قرار گیرد، کوچکترین مماشاتی را در این موارد قائل نمی‌شونداین پیشکسوت دفاع مقدس یادآور شد: در بحث برجام کسانی که به دنبال مذاکره بودند اکنون به صراحت می‌گویند آمریکا بدعهدی کرده و عملا اعتراف کرده‌اند که منتقدان درست می‌گفتند.وی گفت: امروز در کشورهای حوزه خلیج فارس راکتور استقرار یافته و ما در قلب راکتور خود بتون ریختیم اما طرفداران دیروز برجام شاید از سر رودربایستی صراحتا به اشتباه خود اعتراف نمی‌کنند هر چند اگر نیت خیری داشته‌اند جا دارد با ملت همراه شده و بگویند ما هر چند نیت خیر داشتیم اما اشتباه کردیم و آن نتیجه مورد نظر محقق نشده و نخواهد شد.انتهای پیام/و.
سردار سلگی
سردار سلگی
00:04 - 9 اسفند 1396

2 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ