نگرش غربی چیزی جز پوچی ندارد/ این نگرش در اوج احساس خوشبختی، ناکامی است

نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: اگر به صورت عمیق به سبک زندگی غربی بپردازیم، چیزی جز پوچی نخواهیم یافت، در نگرش غربی در اوج احساس خوشبختی ناکامی و آخر آن بن‌بست است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری چهارشنبه‌شب در دیدار با اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان دختر استان اصفهان با اشاره به تفکر غربی اظهار کرد: هنر غرب به شکلی است که دین را طوری جلوه می‌دهد که گویی همه چیز همین دنیا است، حاصل این دیدگاه غرق شدن در امور دنیایی و غفلت از آخرت است. وی اضافه کرد: اگر تحلیلی در خصوص آداب، فهم و معنای زندگی بر اساس مکتب غربی داشته باشید می بینید که آنها همه کامیابی، موفقیت و خوشبختی را با نگاه دنیوی معنی می‌کنند.نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه غرب در حالت کلی ویترین و ظاهر جذابی دارد، بیان کرد: اگر به صورت عمیق به سبک زندگی غربی بپردازیم، چیزی جز پوچی نخواهیم یافت، در نگرش غربی در اوج احساس خوشبختی ناکامی و آخر آن بن بست است.وی ادامه داد: در نگاه غربی خدا، خدایی منزوی و منفعل است که این مساله جای تامل دارد در حالی که در جهان بینی اسلامی مافوق دنیای ظاهری دنیایی بزرگ‌تر با خالقی توانا، بصیر و سمیع، علیم وجود دارد.حاج علی اکبری، سطحی‌نگری را آفت بزرگی دانست و تصریح کرد: تمام سرمایه‌های وجودی انسان به دلیل سطحی‌نگری دچار مخاطره می‌شود؛ گرفتار غفلت و آفت شدن، بازیچه شدن، از دست رفتن فرصت‌ها، صید شدن به‌وسیله دشمنان ظاهری و باطنی ازجمله بلاهایی است که انسان سطحی‌نگری به آن دچار می‌شود.
وی در تکمیل سخنان خود اظهار داشت: کسانی که دچار سطحی‌نگری هستند، سطح فهم، درک و نگاهشان از زندگی نیز به همان مقدار خواهد بودنماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه در مقابل سطحی نگری، دیدگاهی یک نگرش ژرف، عمیق و جستجوگر وجود دارد که به ظواهر زندگی دنیایی اکتفا نمی‌کند، گفت: راه دستیابی به نگرش عمیق، تفکر است.وی ادامه داد: انسان با تفکر توحیدی می تواند به لایه های پنهان شخصیت خود و دیگران دست پیدا کند اما کسانی که گرفتار ظواهر دنیایی می شوند، در دام لهو، لعب، زینت، تفاخر و... قرار می گیرند.حاج علی اکبری با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) خاطرنشان کرد: انسان‌ علاوه بر توجه به‌ظاهر امور، باید به باطن نیز توجه کند و مصداق این مساله نیز حدیث امام علی است که می فرمایند تو آن کتابی هستی که در حرف وجود تو رازهای پنهان هستی آشکار می‌شود.وی با اشاره به اینکه نگاه‌های غربی یا توحیدی منجر به داشتن نوعی سبک زندگی می‌شود، تصریح کرد: وجود حضرت زینب (س) مظهر نگاه، فهم و سبک زندگی الهی است. نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در پایان با بیان اینکه دانش آموزان استان اصفهان در یادگیری و حفظ مطالب توجه ویژه ای دارند، خاطر نشان کرد: پیام حضرت زینب (س) به شما دختران این است که ژرف‌اندیش و اهل فکر باشید تا اهل ذکر بشوید و در نهایت اهل راز نیز بشوید.انتهای پیام/ذ.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری
10:38 - 25 ژانویه 2018

1 بازنشر
24 بازدید




1 پاسخ