دشمن برای ایجاد فتنه تروریست وارد کشور می‌کند/ از خنده و تشکر دشمن خوشحال نشویم

امام جمعه تبریز گفت: مواظب باشیم دشمن برای ایجاد فتنه در تبریز و سایر شهرها عوامل داعش را وارد کشور کرده تا با سناریوی کشته‌سازی ناامنی ایجاد کند که البته امنیت کامل برقرار است و مردم اجازه چنین فتنه‌ای را نخواهند داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی تبریز در مصلای اعظم امام خمینی(ره) این شهر اظهار کرد: توطئه اغتشاشگران و فتنه‌گران علیه مردم و اموالشان موضوع روز است ولی کشور ما همانند رهبر خود عشق و وحدت را به نمایش گذاشته است.وی با بیان اینکه مردم مطالباتی داشتند و اعتراض کردند، افزود: برخی برای تامین احتیاجات از راه صحیح وارد نشده و دست به تجمع زدند و دشمنان از این موضوع سوءاستفاده کردند تا مشکل ناامنی در کشور ایجاد کنند.امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه مردم بصیر تبریز با اینکه مشکلات زیادی دارند ولی راه خود را از همه جدا کردند، گفت: در این اتفافات آمریکا مشخص کرد که چقدر با ایران دشمن بوده و مشکل دارد.وی یادآور شد: ما دشمنی داریم که در زلزله کرمانشاه اجازه ورود دارو را به بهانه تحریم به کشور نداد ولی حالا برای ملت ایران دلسوزی می‌کند.نماینده ولی فقیه در استان با تاکید به اینکه تنها راه‌حل مشکلات همدلی و همکاری مردم با دولت است، افزود: همدلی با روسای سه قوه و همه دستگاه‌ها می تواند رفع‌کننده تنگناهای اقتصادی و مشکلات کشور باشد.وی با تشکر و قدردانی از مردم تبریز افزود: باید آفرین بر شعور مردم تبریز گفت که خود را در فتنه توطئه‌گران داخل نکردند که البته از شهر حسینی و عاشورایی تبریز انتظاری غیر از این نداشتیم.
آل‌هاشم اذعان داشت: در موقعیت حساسی قرار گرفته‌ایم و از نیروی انتظامی قدردانی می‌کنیم که در آرامش به کمک مردم آمد و برای تامین امنیت تلاش کردوی با ابراز اینکه اعتراض با حفظ آرامش با اغتشاش فرق دارد، افزود: در این موضوع شعور مردم تبریز تاریخ‌ساز بوده و مایه افتخار شد، فرمایش مقام رهبری مبنی بر اینکه آذربایجان سر ایران است را بار دیگر به اثبات رساندیم.خطیب نماز جمعه تبریز متذکر شد: مواظب باشیم دشمن برای ایجاد فتنه در تبریز و سایر شهرها عوامل داعش را وارد کشور کرده تا با کشته‌سازی ناامنی ایجاد کنند که البته امنیت کامل برقرار است و مردم اجازه چنین فتنه‌ای را نخواهند داد.وی ادامه داد: باید دست به دست بدهیم تا مشکلات حل شود، امروز، روز وحدت است و همه احزاب و گروه‌های سیاسی و دولت باید متحد شوند و در مقابل دشمن ایستادگی کنند.امام جمعه تبریز در اعلام مناسبت‌های هفته ابراز کرد: سالروز حماسه بزرگ مردم قم در 19 دی برگ زرین کتاب انقلاب است که نمایش اراده‌ها و مجاهدت‌ها بود.وی با بیان اینکه دشمن با مکر و حیله دنبال نابودی ایران اسلامی است و دست به هر کاری می‌زند، گفت: از خنده و تشکر دشمن خوشحال نشویم.آل‌هاشم افزود: دشمن طرح‌های مکارانه داشته و دارد و ما نباید فریب دوستی آنها را بخوریم.انتهای پیام/ن.
حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم
آل هاشم امام جمعه تبریز
13:44 - 15 دی 1396

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ